Followers

Monday, February 17, 2014

Longchamp Feb 2014 SALE!!!



 Good news pada peminat2 Longchmap , the sale is back ! and kali ni harga lagi murah dari france .. for those berminat , mari cuci mata ... my husband will be back to malaysia this Friday , boleh la kalau sesapa nk kirim longchamp ni ..




For le Pliage , 

Small, Sharot handle RM240
Medium, Short Handle RM340
Medium , Long Hadle RM 380
large , Long Handle RM420
Travel Bag RM 420




















got many colors to choose
Fuchsia ( purple)
Indigo ( blue)
Cumin ( yellowish)
Lilac( light purple)
Camel (brown)
Clay ( light Grey)
Metal Gun ( grey )
Outmen ( sea blue)
White 


Le cuir 

Le Cuir Small RM 850( i tengok kat blog lain harga small pon RM1850 online , x tau retail in KL berapa) 
Le cuir Medium RM 1260
Le cuir large RM1500





LM Metal Gold 
Large Long handle RM450
Largest , Long Handle RM600
 

Large , short Handle RM450






Le Planets Prune 

Small , Long handle RM 400
large , Long Handle 480.00





LM Cuir : inside come together with porch 

Medium Size RM 1250.00
large Size RM 1400.00












Roseau croco , short handle RM850 

Long Handle 950





Even new collection 3D  pon now in sale 
RM2200


berminat , boleh booking with half deposit dulu ye ,

email i .

firahadifa@gmail.com ! 

or PM at my FB :)



Sunday, July 14, 2013

New Design Abaya For Eid 2013


girlssss... its not too late to buy Latest Design Dubai Abaya ... 


RM200

RM200

RM230

FPBB09 RM200
FPBB 10 RM250 
FPBB11 RM250

FPBB12 RM250
FPBB 13 RM250 
FPBB11 RM200

FPBB15 RM200
FPBB 16 RM250 
FPBB17 RM250




FPBB18 RM200
FPBB19 RM200


FPBB20  RM230
FPBB21 RM250


FPBB20  RM230
FPBB21 RM250


FPBB24  RM230
FPBB25 RM250

FPBB26 RM250
FPBB27 RM200




FPBB28 RM250
FPBB29 RM250




FPBB30 RM250
FPBB31 RM250


FPBB32 RM230
FPBB 33  RM250 
FPBB34 RM250




FPBB35 RM230
FPBB 36  RM250 
FPBB37  RM250



FPBB38 RM230
FPBB 39 RM200 
FPBB40 RM200


FPBB41 RM230
FPBB 42 RM230
FPBB43 RM230


FPBB41 RM250
FPBB 42 RM250
FPBB43 RM250


those interested can email me here ..
firahadifa@gmail.com


XOXOXO


Monday, May 13, 2013

Tribute to Papa


Dah seminggu arwah uncle i meninggal , i call him papa , dia adik no 2  bawah my dad , my dad is the elders .  meninggal sehari sebelum general election . ironic nya , last 5 years masa PRU12 arwah atok i yg  meninggal . dah ajal kan ..

But yg kami regret sgt  sgt sebab dia meninggal setelah berbulan bulan terlantar sakit di sebabkan buatan orang .. L.. itu yg kami sedih sangat ... ada orang nk menganiaya papa .. dan mmg dia dah puas hati sebab papa dah tak de  ..tahniah kepada orang itu . u get what you want ..

sigh ! Kenapa la dunia ni sgt kejam !

I kesian kat uwan , ayah dan adik beradik ayah ...kehilangan seorang anak , kehilangan seorang adik dan abang ..... sepanjang papa sakit , papa stay kat rumah uwan . so diorang adik beradik selalu jenguk ,bagimotivation kat papa insyaAllah boleh sembuh . bile ayah dapat berita pagi tu yang papa dah tak de ... tak boleh lupa macam mana ayah meraung kesedihan, menangisi pemergian papa . 

 my acu lagi la.. kesana kemari cari ustaz dan tok guru tolong ubatkan papa .. yang paling mahal , yg paling murah semua ada .. sedihnya 

And me , kalau lah diberi masa untuk i berborak lagi dgn papa ... tho i jarang jumpa papa coz dia bertugas di kota bharu , Kelantan . but kalau jumpa mmg berkajang kajang cerita untuk dia ... hes a good pak cik to me 

Hrmm i will miss him dearly 


papa inthe middle , with abg nasha ( right ) and Ayah ( left) , sebelah ayah is uncle ide



papa masa akad nikah mira & amar .. masa ni i kat dubai 





good bye papa ... kehilangan mu masih perit untuk ditelan 
in memory of DSP Nazely bin Mohd Said 

Friday, April 26, 2013

Jumaat datang lagi

Hi peeps ! i baru notice . Every time I update blog je Friday ..haha

Today pepagi lagi mood I dah down ! Mana x nya ! I dapat email hasutan Dari Dubai ! Nak tau apa ?? .


 
Nah ! Dapat email Kate ade sale H&M starts today ! ... Waaaaa nangis ! Most sale bawah 30dhs da u!! .. Nangis lagi.. Seriously rindu ngan sale . Rindu nganmall today Friday .. Our weekend I Dubai . Sure I heret my phy sekali ... Then puas shopping makan2 , kitorang tengok movie . Rindunya .. Kat sini susah betul I nk pi mall . Kat sana macam every day pi mall ..


and.... enjoying mummy chat time .. lepak2 kat park .. sambil coffee  morning ...




 
 
 
terlompat sana .. terlompaat sini ..


hik hik .. okay ini atas arhan pihak camerawoman !!
 
Tak Sabar nk jadi lady of leisure semula ! macam rock2 mummy kat gamba ni ! lol!


Ok girls .. Itu je .. Today I pakai Jubah Batu colorful scatters , half Lycra sleeves . Princess abaya . To order u can visit here ! Www.facebook.com/dobuyabaya .

Gtg ! Bye !







Friday, April 5, 2013

Keli

Sape suke Makan ikan keli angkat Tangan !? . Haha .. Finally today I dapat Makan ikan keli / semilang . Kat Dubai ikan ni tak hidup . Mmg sah2 la tak de ..rase berkurun tak Makan ..

Masa Kat Usm dulu Ingat my lauk ikan sembilang je kot ... I Ingat lagi one of my close friend yg lunch together ngan I letak purse dia atas meja infront of my plate so dia tak nampak kepala ikan tu . Dia Kate cam ulat . Hehe ....

What ever lah . Yg penting I sukeeee

Gambar ikan keli my lunch yg dah ditebuk . Hehehhehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...