Followers

Saturday, May 30, 2009

Contest Seiras Wajah

Memang Excited nk join contest nie.. walaupon tak sure sangat seiras mana wajah mama and farrihin nie. Tapi teruja nk join contest ummiQis nie.. sebabnya da byk kali terlepas kapal contest2 best kat blogs. hari tu contest baby comel mama terlepas , contest mothers day from moms blog united pon terlepas. so kali nie memang make sure x nk terlepas lagi. walaupon penyertaan nie agak lewat... apa salahnya try..menang ke kalah ker... x penting.. yg penting kita enjoy......!!





Nama Anak : Muhammad Farrihin bin Mohd Firrdaus
Tarikh Lahir: 21st May 2008
Persamaan dgn anak :
yg paling obvious -

1. Bibir. shape kami sama.
2. Bentuk muka . Muka dua2 pon bulat
3. Telinga. yg ini yg paling spesel. mama ngan farrihin ade bentuk cuping telinga yg unik!.. jangan tekejut.. Cuping telinga yg belah kiri kami tak de lipatan kat bahagian atas !!.Entah mcm mana.. tang telinga nie yg farrihin betul2 copy dari mama..cuma 2 org je dlm dunia nie ada bentuk telinga cam nie... keke... . org2 yg rapat jer akan notis keunikan kami nie......


Pengalaman Paling Manis:

Setiap hari pon manis bila bersama farrihin... sejak pengalaman lahirkan farrihin sampai dah umow setaun nie semuanya manis . walaupon jenuh melayan my little man nie.. tapi semuanya best.
tapi Pengalaman yg paling paling manis bila suatu malam farrihin buat kejutan sebut mama.. aduh ... terharu sungguh waktu tu... menitis juga air mata ku...

8 comments:

Makngah said...

Telinga memang copycat mama...Setuju!!!

Yan said...

salam
ermm baru pasan.. nick amik terbalik dr name betul eh.. so kite panggil ape?? fidah?? hehe.. mula td nak pgl fira.. tp terpasan name awak yg betul.. hehehe

btw thanx join contest..
ni kire last contestant la niih..

esok boleh tgk list kesemua yg join termasuk awak... okay!

[-suziey-] said...

weehoooo...good luck ok ;)

Mata Hati said...

kalau si comel tunduk sikit mcm mamanya, sure akan nampak lebih seiras...

whatever..good luck dlm contest nanti.. ya-ha!!!

firahadifa said...

Mak ngah,

timekasey2

Yan,

wahhh... x sangka kite last contestant ... keke..
Panggil kite fida pon x per..

Suziey,
u join x contest nie?... i rasa u bole menang.. sebabnya muka aqeel memang photostat muka ibu dia...keke

Mata hati,

doakan farrihin ye..

Jard The Great said...

comel2.. hehee...

bibir korang sama la!

firahadifa said...

jard,

zarah... u make my day...

shakeymirza said...

gud luck..!sy pun join contests ni..xkisah sape yg mane..heheh..juz syok2 je..tul x...

sy follow awk eh..hope leh tuka2 link...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...