Followers

Sunday, June 7, 2009

What a small world!!

Korang pernah x terasa dunia nie cam kecik jerk...



Ade satu story..., Nie cite last weekend. Kami ke majlis perkahwinan anak kawan my hubby di Karak , Mr Z. Diorng nie kenal sebab satu tempat keje and agak kamcing sebab dua2 peminat big bikes . Mr Z nie dah berumo.. da dekat 50 da..

Nak dijadikan cerita, dgn x disangka2 mak cik ( adik ayah saya) saya pon datang ke majlis yg sama, rupanya pakcik saya (Baba) dan Mr Z nie pon pernah kerja sekali dekat production cari gali dulu..


Lepas makan , tetiba plak ternampak hamba Allah nie yg familiar.. cam penah kenal.. dia tego.. 'buat apa kat sini?'.. haiyo..rupanya member opis da.. happen to be member opis nie plak adik ipar kepada Mr Z









Bile nk balik.. Hubby Salam ngan Mr Z, Dia pon kate kat my hubby .. ' Yg rumah kat belakang rumah i nie pak cik u kan?( Pak Itam ). Dia datang , tapi dah balik dah tadi... '





adei....

~~~~~~

Owh... Ade 1 lagi story.... {Pa' ko kenal org kat sebelah aku nie x?..... }






Me & Si DIA


Saya jumpa si Dia dekat wedding Kawan My hubby gak.. Si Dia, My Hubby and The Brideroom bukan satu Universiti, tapi mereka pernah satu rombongan ke New Zealend masa zaman U dulu.


Rupa2nya Si Dia nie course-mate my bestest friend also one of my geng masa Sek Men Sains Dulu.... Wafa'....



Huhu... What a small world......

7 comments:

momentinlife said...

pid!
tajuk sma.. huhu

kikiki kemana2 ko pegi, aku tetap membayangi ko pid! haha

* itu marhah.. budak biodiversity, aku bdk biologi, ade la jgk subjek yg amik sama..=)

** Bestest friend? jeles zarah tu nnt.. akakaka

Yan said...

hehehe mmg dunia ni kecik.

syareena said...

byknye kebetulan ye?

best2, sebaik x jupe BF lame ke. he3

Mata Hati said...

dunia ni buker jer kecik, bukat pulok tu. kalu jalan tah ke barat sure akan temu dgn timur akhirnya

firahadifa said...

Moment,
to zarah.. ko pon the bestest est fren aku...

Yan,
keke.. itu la pasal..

Sya,
jumpa BF lama?.. adei.. simpang malaikat44

mata hati,
falsafah mana ambik nie?..

yatie chomeyl said...

lagi satu small world bila awak jumpa blog saya hik3x... saya ikut hubby dtg sini, hubby study..saya stay at home jer maklumlah baru lepas bersalin. if u notice, hubby saya dak civil kampus kita gak ;)

saya dah link blog ni...takut lost contact lagi ;0

Jard The Great said...

tak jeles pon.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...