Followers

Thursday, July 9, 2009

AliceWonders.com Charity Project

Ade sesiapa lagi x pernah dgr alicewonders.com?? kepada ibu2 yg selalu join blogging contest sure da kenal sgt dgn penaja hadiah nie.. Kepada sesiapa yg x pernah dgr lagi.. pi lah cuci2 mata jenguk design beg yg menarik....

n3 nie bukan nk menang contest organize by alice wonder.. tapi saje nk promote kat kengkawan Project terbaru alicewonders.com supaya membeli sambil menderma .. Promotion baru from alicewonders.com , kita bole buat custom made design laptop sleeve dgn harga 50 hinggit jer.. kite bole pilih any design yg kite suke kat web or kite bole design sendiri ikut citarasa kite. menarik kan?!... and rasa sangat2 berbaloi dgn harga 50 ringgit dapat satu custom made design! .. the most important half of the actual price will be donated!!
Saya dah berjaya menempah satu dgn design yg saya reka sendiri.... nie la designnya...
huhu...wajah2 farrihin sejak lahir sampai la sekarang .
Terubat rindu kat farrihin kalau nengok ragam2 farrihin kat laptop sleeve nanti
X sabarnyer nk recieved my costum made design laptop sleeve!!

5 comments:

yatie chomeyl said...

eh lawanya..pastu mmg idea yg menarik.tiba2 rasa nak jugak ngeh3x

momentinlife said...

ko dh send ke?
meh aku edit, bg lawo sket..
send kt e-mail aku gamba2 tu.. =p

firahadifa said...

pa,

la ye kerrrrrrrrrr, napa x cakap awai2.. aku da send.. x pa.. nanti aku buat lagi 1 ko tolong edit ek

Yatie,
buat2 jangan x buat...

momentinlife said...

kikiki aku xtau pun wujudnye bend ani pid..
huhu igt nk buat tuk akak aku ah.. nnt2 la.. ade tarikh tutup ke?

Mata Hati said...

how sweet.. comel lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...