Followers

Wednesday, August 19, 2009

HAPPY WEDDING DAY FAIZAL & NIDA





Last weekend kami ke wedding reception faizal n nida kat teluk intan.. kami bermalam kat sana coz kami di jemput utk ke acara menepung tawar pengantin di sebelah malam di rumah pengantin. Moreover, pertalian kami dgn kedua2 pengantin agak rapat, selain both of them ni my officemate.. si faizal nie merupakan adik kepada biras saya a.k.a abang ipar my hubby.. well, what to say....dunia nie mmg kecik sgt..


Reception belah siang, @ dewan apa x ingat...



Overall judgement , i would say, wedding yg serdehana,... tapi sangat sangat sangat meriah .. meriah disebabkan kegembiraan jelas terpancar di wajah setiap tetamu yang hadir.. di ke dua2 acara siang dan malam .. 1st time saya attend weeding yg sangat happening n havock like their wedding.. and x lupa juga makanan yg dihidang sedap2 belaka... expecially rendang daging.. huhu... and acara malam tu saya jadi mak andam terejun.. huhu.. nk jadi cite plak sume brg make up tertinggal kat hotel. sebab tak tau punya pasal.. terpaksa la gunakan guna apa yg ada.. adei...

Acara menepung tawar blah malam untuk keluarga dan sahabat rapat



Acara memotong kek...

Nie yg paling best, baling gula kat budak.. tengok tu anak mama, ey.. shame jer.. tunggu depan2...., ade satu lagi acara, si pengantin berkaraoke together nyanyi lagi duet.. tapi x sempat ambik gamba plak
So..... To Faizal & Nida..

SELAMAT PENGANTIN BARU
SEMOGA BAHAGIA KE ANAK CUCU







Owh, nk i mengiklan sket, Chantek x bunga telur/pahar nie???... nie rekaan khas dan sentuhan kretiviti oleh my kakak ipar.. siapa2 yg berminat utk menempah..bole la msg i, harga yg ditawarkan amatlah berpatutan .. huhu.. ( x pa ya kak ngah.. saya advertize , keke)


2 comments:

iedaLUVsham said...

tringat dolu2 kawin ;)

Faizal & Nida said...

thank you sbb sudi datang teluk intan!
thank you tolong mekapkan nida..hihihi :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...