Followers

Monday, September 14, 2009

Cute sleeping baby contest

Mau join contest lagik.. cute sleeping baby contest anjuran Baiti.. kebetulan ade gamba tido farrihin masa baby yg menarik hati.. apa salahnyer cuba kan....





Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..


(im one of them!)


2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life

( Done)


dan add my link nie di bloglist anda

(Done)


3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor
yang paling cute,chomel sekali..








Gambarnyer....








Muhammad Farrihin Bin M0hd Firrdaus


Birth Day:21st May 2008

Place of Birth : Sime Darby Medical Center( SDMC) , Subang Jaya. Formerly known as SJMC

Nama Ibu : Afidah bt Ab Arif



Gambar farrihin nie diambil masa dia 5 bulan , now dia dah 15 bulan .. masa kecik mmg la tak susah nak tidokan dia, bagi susu je lelap... tapi bila dah pandai nie memang payah sangat nk tidokan dia .. kengkadang sampai kul 11 baru nk tido.. and sekarang nie da ade pesyen baru... sebelum tido kena bacakan dia story books or any picture dictonary .. sampai dia menguap baru la bole semawa susu and tido...

4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)
dan umur bayi ketika itu hendakla dalam
lingkungan usia 3 - 12 bulan



(OK. da buat seperti di suruh..)


5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU


(Done )


6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali

(Done)


7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life



(saya pertama kali masuk blog baiti. Frankly speaking.. 3 column template design and skin color blog dia mmg canteks!!)



8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..

(Done)

2 comments:

Mata Hati said...

Good luck my little fren..

Baiti @ Mizz Zizee said...

all check..tq for joining

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...