Followers

Sunday, September 6, 2009

MIngguan Wanita: Bumper Raya


Ini adalah cover story majalah mingguan wanita edisi khas Aidilfitri .



Sesiapa yg da beli mesti ternampak page nie ........

Selamat Hari Raya dari Golden Horse Cosmetics Untuk anda Semua







Tapi x sesiapa pon tau macam mana sukarnya di sebalik pembikinan gamba nie...sebabnya, ade 2 awang tenit bertuah dok interframe everytime camera yg dah di set ngan 60 sec timer start snap.....
1







2




3


Muahahaha.. nasib baik sorang lagi da tidoq, kalau tak... sure sampai tengah malam sesi indoor photography nie.....





The End

Selamat Hari Raya Dari kami!!




8 comments:

Ann said...

ooo baru saya tau kosmetik tu family awak yg punya yer...tahniah...patut cun...

Mrs. Adz said...

fira punya ke kosmetik tu..bestnye tahniah ye..tak ade jualan raya ke..

mygoldpen said...

ahaha.apid, comel betul si kenit tu menyelit.... :P

firahadifa said...

Ann,
biase2 jer saya nie

Mrs. Adz
kalau nak tau lebih lanjut email la.. kite bagi special price punya...

izza,

itu la pasal... betul2 time nk snap tu yg dia menyelit

Cikpid said...

hehehe..salam kenal..

wah photo shoot kalo ade bebudak ginilaa gayanye ek??hehehe

bukhairiah said...

lor...bkomunikasi ngan tokeh ghupernya...y model slaloo tu ni ker tokei nya...
dulu ai pkai cream pearl nie..sejak de anak jd malas dh..huuhuhu igtnk smbung lik ar

firahadifa said...

cikpid,

memang.. diaorang pon nk masuk magazine kot... huhu..

bukhairiah,

kekeke.. mana ada tauke.. kite just tolong mak kite jer.. gamba yg selalu kuar tu muka i, tapi itu versi muda2 dulu.. da kawen nie da chubby da...

nk sambung pakai? bole la gi kedai nanti..

l i e y n said...

fuiyooo....masuk magazine!!

notynya awang tenit 2 org tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...