Followers

Monday, October 19, 2009

Beyonce , Here i come!



Bersemangat sungguh Monday nie... gi keje pon lebar melintang jer senyuman saya... waaa.... senangnya dalam hati ... this weekend im going to beyonce's concert !!... Yahoooooo......

Finally , Beyonce is going to Perform world tour concert life in Bukit Jalil !!.. and i wanna take part of it coz Im a huge fan of hers, since she in Destiny's Child lagi i da minat gile2 kat dia.... If gi US pon belum tentu bleh jumpa dia live kan.. so da ade peluang depan mata.. sudah pasti i grab!!

Bukan senang nk ajak my phy join sekali, tau la lelaki.. bukannya suka gi concert expecially yg nyanyi tu female artist .. tapi kalau dia tak pi.. i pon mana leh pi.... pujuk punya pujuk, akhirnya agreed jugak my phy nk spend time n money untuk si isteri dia yg tersayang.... ahaks...

Farrihin???....dia mesti la kena tinggal... cuma budak bawah 3 tahun je bole masuk .. tapi kalau boleh pon takkan nk bawak dia kot... cian ngan dia bunyi bising sana sini ... moreover, bagi la chance kat mama n abah ngedate sekali sekala... muhahahahaha... sorry la sayang... tunggu farrihin da kawen nanti baru bleh bawa menantu mama nnengok concert kay.....


P/S: boy , ko ingat ko sorang je bleh nengok concert beyonce , ingat dia pi dublin je ker.... dia pon datang Malaysia gak arr.... ahahaha

2 comments:

Mata Hati said...

best sangat kalau dpt pergi.. ada chance amik ler gambar dgn beyonce sekali..

Ann said...

semangat²....beyonce mmg best tapi bila dia nari ngeri tengok...cam nak tanggal isi² yg sedikit di badan dia tuh...bergoyang²....apapun ai mmg minat dia...leh tangkap goyang gak kalau dgr lagu dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...