Followers

Monday, November 23, 2009

Baby With Car Contest





Mahu memeriahkan lagi contest from Mr and Mrs Faez.. , Baby With Car contest ni bersempena AGM Proton BLM a.k.a SAGA Owners Club .. Oleh kerana me one of the Protonian , and terlibat secara lansung dalam development SAGA nie.. Maka adalah WAJIB for me 2 join.. and give support to this club .., Cik Penganjur.. bleh bagi extra point tak if staff PROTON join?... kekeke..
gurau jer..



Apa yg nak kena wat ...

- Buat N3 di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambo anak anda ngah berposing baik punyer kat keta. Keta hendaklah yang telah diluluskan oleh puspakom dan mempunyai no. enjin

- Anak anda leh berposing dimana2 bahagian keta mengikut kreativiti anda dan kebrutalan anak anda

- Anda leh gunakan keta sendiri atau keta sesapa jek untuk dijadikan latar posing gambo anak anda.


- Jarak antara model dan keta mestilah tidak lebih 1cm. Maknanyer kena la bersentuhan ngan keta tuh.

Nie gamb






ar nyer.....







Nama : Muhammad Farrihin bin Mohd Firrdaus


Umur : 18 Bulan


Jenis Kereta: Kelisa EZ1.0


kategori :Bab bie susah sket.. coz nk kate aksi berani , tak de la berani sgt.. if Aksi sopan.. Sopan ker gamba nie??? .. but my Final Say KATEGORI PALING SOPAN ..


1 comment:

Mr and Mrs Faez said...

Salam..
Dah jengok.. gud luck ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...