Followers

Wednesday, December 30, 2009

Contest Ceria Si anak Bersama Ayah




Ingin join contest ini juga.. da terlambat ker?.. harap2 tuan penganjur  , cik fasha dan tuan  sponser terima la ye penyertaan nie..


Syarat2


1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..) ~ Done


2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda ~ Done


3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini. ~ Done

4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..

5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..


Cara2


1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih ~ OK

Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..


2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe


3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)

  nie gambarnya...



Nama Ayah : Firrdaus
Nama Anak : Farrihin
Umur Anak : 19 bulan

4 comments:

Ena said...

memg ceria..
Gd luck yeh!

Ms.Independant said...

comel lah!
Hepi je tgk!!!

:)

shakeymirza said...

ala sweet je dua beranak ni..gud luck dear

firahadifa said...

ena ,

sama2

ms.
ahaks

shakey,

thanks!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...