Followers

Sunday, January 10, 2010

Lady In Red Giveaway Contest ~ SUDAH TUTUP

sape nk tau hadiah dari UK tu ape?? ...  Hadiah dia is Handbag ALDO !!!...  thanks to my SIL...malam tadi baru dia bagitau dia bagi hadiah ape untuk pemenang... tetiba si co- organizer contest nie pon terasa jelezzzzzz...kekeke

so pemenang bagi setiap kategori akan dapat beg tangan ALDO yer.. but since  dengan tak di sangka2 ramai join giveaway nie... so akan ada hadiah saguhati bagi second best for each category.. tapi hadiah tu  malaysia Mari je la yer... weeeeee


Minta maaf la lambat review entry blog korang sume..  memang nak update cecepat.. tapi pepaham je la.. majlis sambut menantu rumah  kami baru selesai... memacam nak kemas .. tu belum lagik tetamu2 yg terlepas kapal datang selepas majlis.... huhu....  kena la entertain gak...

owh... malam sket la i announce winner yer.... masih  belum dapat pemenang lagi....tunggu........


P/S: bagi pihak my brother n SIL , mereka ucapkan terima kasih  banyak atas segala ucapaan , wish and doa kalian semua.......

8 comments:

Peri PiA said...

Amin,10q :)

Jard The Great said...

sori didnt go.. huhuhu.. congratz anyway!

Syafawati Noorhafizah said...

i'm in d contest

really hope dat i can win dat handbag

amin

mama tisya said...

wah ada adiah saguhati ye...nk jugak adiah dr UK tp kalo tk dpt...yg dr msia pn ok...hehehehe

hazirah abdul rahman said...

tak saba nak tahu sape menang,,=)


menanti,,

nazfarr said...

wahhh...bestnye adiah... tak sabar nak tau sapa kah pemenangnye.. btw, nanti jgn lupa upload gambar2 kawen ur bro n sis in law in red tu ye... suka tengok gambar2 kawen ni.. =)

TiTin said...

menariknye hadiah tuu..tak sabo nk tau pemenangnye...

ShA-RiFa said...

x sbr nk tau sp yg menang... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...