Followers

Tuesday, January 5, 2010

TOP 20, Contest Gaya Tudung Menawan


Baru dapat result dari pihak juri... Top 20 tudung style yg pihak juri sukeee... ( pemenang belum diumumkan lagi... nie just TOP 20 jer.. pemenang nya adalah dalam top 20 nie.. harap maklum  )




































 












































 . DyaHaHa


Note :20 jenis  rekaan tudung ... dan 19 model ... ( 2 jenis tudung yg dipakai cik rina berjaya menambat hati juri)


Tahniah kepada yang berjaya.. yang tidak , jangan kecik ati... sebenarnya banyak betul yang lawa2 sampai bundar mata nak pilih....

nway... last entry i ade mention , semua perserta akan dapat hadiah juga...20% voucher Normal facial treatment + FREE vitamin C ultrasonic massage di saloon  Golden Horse Cosmetics

cara contest nie diadili dari ; 1. style yang menarik  2. kekemasan 3. penggayaan tudung  dengan baju  



P/S1: Sila emailkan nama anda kepada saya untuk proses pengeposan hadiah ( firahadifa@gmail.com)
P/S2:Pemenang akan diumumkan sedikit masa lagi...

17 comments:

nn said...

tahniah lah kepada yang menang :)

intananash said...

x bole la send email kat akak..

hehehe..
nme kt ade kat top 4..

tengkiu..

intananash@yahoo.com

firahadifa said...

intan ,

try lagi yer..

btw , yg nie semua untuk top 20 , tak de nombor kedudukan and pemenang lagi yer..

.::Ge3bJiB::. said...

kiranya ni baru ada top 20..
top 10 belum lagi la ea?

emailed You already
pic no.2

sue said...

tq sbb sy terpilih antara top 20..
nnt saya send email kat akk ye

sue said...

kak x bleh send email la...dah dua kali reject ni...

nadnye said...

cantik.. cantik la

intananash said...

kak still not working la..
dah byk kali try send..
eh saye terperasan la eh jd top 4..
hehehe..
malu jek..

:)

merahjamboo said...

yay..thank you sis!!;)

xoxo
pja

RINA SALLEH said...

afidah,

thanks. all d best to all contestant. semua cantik ;p

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

salam kak afidah, nisa dh try send alamat thru email tu tp msih x boleh lg... huhuhu~~~

D'NiES said...

kak, tq tersenarai dlm top 20.
alhamdulillah.
ni emel saya : mazwien@mot.gov.my

niesz said...

thniah tuk yg top 20..hihi..cantik2!

intananash said...

kak, kt dpt email akak..
da reply tp x bole juga..

intananash said...

kak kt tgal kan add kat sini blh??

no 39, jalan rejang 8,
taman setapak jaya,
53300 kuala lumpur.

;)

yatie chomeyl said...

sume cun2..sbb tu i x join, dh tahu x layak bertanding sbb pakai tudung selekeh eheh

merahjamboo said...

urm,btw sis,boley tak kalau saya request pos nnti saya balik malaysia,dlm bulan 6?

xoxo
pja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...