Followers

Tuesday, February 23, 2010

Division Lunch Talk


Hari nie my phy will present and share his work project experience will all his division team ... malam tadi dah  test present kat i huhu.... satu apa pon i tak paham.. yg i paham cuma carik telaga minyak  jer.. weeeeee... tadi contact dia , like dia nervous .. risau plak i.... biasanya dia x de masalah present2 nie  coz dia mmg selalu bagi motivation talk.  then i baru tau, normally expatriate  n expertise je pernah bagi division talk .... and rupanya dia meng'offer'kan diri nak bagi talk .. adoi.. org kalau bleh lagi la tak nak present kalau meeting dengan management , nie dia plak offer nk bagi talk kat 1 division........ adei .. 


whatever lah.... hopefully he can present well ....... Amin... 



9 comments:

Mrs. Adz said...

moga ur hubby leh wat dengan sempurna..

firahadifa said...

Mrs. Adz

hopefully , amin

** Perfect Love ** said...

mmg kalau boleh nak elakkan present.. tp bagus ur hubby sbb dia offer diri.. dlm keje kita mmg kena market kebolehan kita. good luck 4 ur husband ;-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck for him too...

[-suziey-] said...

ouhhh dia keje kt pett carigali ek..

firahadifa said...

perfect love , thanks....

firahadifa said...

ayu , thanks yer...

firahadifa said...

suziey , iye...

Adzrinna said...

ala..cute nyer phy. present dpn u lak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...