Followers

Monday, February 22, 2010

Meet Rina Salleh

 Last Sunday , i meet Rina Salleh , winner of Contest Gaya Tudung Menawan  organize by my blog .. huhu.. contest da lama habis , but semalam baru berkesempatan jumpa dia and bagi Hadiah . we meet at my saloon at shah alam mall,  actually kitorang plan nk jumpa kat luar je.. bleh borak2 .. but i x dapat kuar plak coz ramai customer ... and since dia pon tak redeem lagi hadiah full treatment facial voucher .. and dia pon agak free... so dia pon nak wat facial sekali ... Rina is so sweet and pretty ...  Nice to meet u Rina! .... hope u enjoy ur Facial treatment! 






nie gamba style tudung yg dia menang tue..

 

and , i sempat lagi tanya tips2 pakai tudung...  and dah order tudung dari dia ..if u ols nk minta tips dari dia, just ask her, she's available to help .. FOC. kekeke




P/S: i rase ramai lagi yg tak email me address for top 20 CGTM , plz email yah...yg dah email tu i da hantar... siapa yg tak dapat tu gitau okay! *wink*

8 comments:

[-suziey-] said...

waaaa bestnye akk ade saloon rupenye:)

Jard The Great said...

hehehe.. aku pon da jumpa..

Peri PiA said...

inspirasi fesyen ku :)

firahadifa said...

suziey,

suzie , ade masa datang la..

Jard ,
wei.. ko bile nk jumpe aku????


peri pia

yek??!... bagus2

shakeymirza said...

awak...saya tak dapat join la gathering tu..kena balik kg pulak...sedih la.... =(

shakeymirza said...

gathering tu 28 hb kan..hari ahad..saya kat kg sampai isnin....mybe next time kot baru kita dapat jumpe...sedih la takdapat nak berseronok...huhu

Queenin Murni said...

wahh.. owner saloon rupanya.. baru tau hari ni.. heheh!
SACC mall ke? blogger friend ada special promo tak? :P
awat tak advertise kat blog?

firahadifa said...

queen ,

jemput la datang... promotion for blogger friends??? ok.. datang dulu nanti i bagi u special price!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...