Followers

Sunday, February 28, 2010

Nak cerita pasal blogger family day tapi letih + Malas tahap gaban........

esok ye... penat sgt nie.. baru sampai umah... nway.. me enjoy the gathering! best sangat... ada umur panjang , bleh jumpa lagi...






nice kan kek nie ?? tapi sayang i tak dapat rase :(



p/s: masa makan2 tadi rasa choc cake yg sedap sampai mejilat jari .. diorang kata dari nana.. siapakah nana itu?? sila tampil.. saya nak tempah kek anda yg moist itu.. muhahaha

18 comments:

Hazlina Shahrel said...

lina cabut awal.. daddy fia x sihat.. fia plak meragam sbb panas.. x sempat amek gambo kan..

firahadifa said...

ye ker... kite pon same, x sempat wait for cabutan bertuah...

mama tisya said...

mmg cun kek2 tu..tk sempt gk rs..tp rsnye mcm tkde yg potong...ke ada yg potong...ehhehehe...kek coklat dr nana@ibu damia

MamaDamia a.k.a Haiza said...

saya yang bawak kek yang first tu...tapi rasanya takde sapa pun sudi menjamahnya..huhuhu cedeynye...rasanya committee member jek kot yang bedal last sekali

p/s:agaknya mungkin takde sapa yang berani nak potong kek tu kot kalau tak puan penganjur yang potong dulu :)

firahadifa said...

mamatisya , owh ... nanti nak terjah blog dia nak kate kek dia sedap.. huhu

firahadifa said...

mama damia, betullllllll...... ikutkan ati nie .. nak je ngap kek tue.... tapi segan.... sudahnyer ambik gamba je . kekekeke....

mummy_ayu said...

ah ah..ayu tunggu samapi abis, memang tak der sapa yg potong..tak pe la rezeki organizer..apa pun enjoy semalam..seronok jumpa u alls...Ifa..yq hadiah Ian, Ian suka sangat...nantikan entry ayu...ok...muah!! :-)

Queenin Murni said...

hehhe.. btol eh, takde sapa potong..
kesian, dpt tgk jek. :P

tapi mebe jugak sebab kek coklat nana tu menjadi rebutan, so kek yg lain, org tak pandang dah. heheh!

[-suziey-] said...

masyaAllah...ngape nye sume org segan nk potong kek tu??kami dh susun sume mknan kt tepi means utk dijamah..kami mmg xdan nk tgk pn ape makanan yg ade..nk tlg serve apetah lagi..konsep ni kan pot luck..bila dh susun sume mknan mmg utk dimakan..the cake is not meant for the ajk's kan?thats why kami xkisah sape nk mkn.kalu it meant for us only for sure kami akn potong n bg sorang sket..neway..sorry to those yg tunggu kami nk potong2 kek tu.. (kami ajks ni pn mkn kek tu ngn kopok yg sempat dibungkus sket oleh ayu jek..foods lain sume tinggal bekas..:( )

Mrs. Adz said...

bestnye strawberi tu..

Sidratul Muntaha said...

nana punyer choc cae tu mmg seap
merasa ler jugak dlm 2 - 3 potong.
tpi mgm cepat abis.
yummmy.
yup..
bnoth choclate cake n cheese cake tu mmg takde sape yg potong.
kami sume dok kemas - kemas n cam pelik jer naper takde yg potong lansung kek tu.
so..mmg rezeki kamilah untuk aritu.
apepun,terima kasih n kedua - dua kek itu sangat sedap.

momguess said...

sekurang2 nyer uolls semue dpt tgk + makan makanan tu...
tapi ajk lasung xdpt rasa.. bz kan
pasal kek yg tidak dipotong tu, jgn lah kite jadikan isu sbb ni konsep potluck...so semue makanan untuk dijamah...harap semue faham situasi kami pd aritu.. ajk terpaksa mengejar masa....
once again saya wakil semue ajk momohon ampun dan maaf andai semue ni dtg nyer dari kesilapan kami...

** atie + farid + aisyah ** said...

kek coklat tu nana punye.. mmg sedap menjilat jari kan... hehehe... kek biru2 tu atie tengokkkkkk jek.. nak potong segan.. hehehehe

firahadifa said...

Hallamak... nyesal plak i letak gamba kek nih!.....

to suzie , mommy guess , jgn kecik ati yah... i letak gamba nie sebab ade tulis Blogger family Day 2010...

ita cutevirus said...

huhuhuhu... ita tunggu sampai abes... tp tak dapek nak join games... putra & putri ku meragam sebab panas...

akhirnyer 2² berlenggeng...

betoi ka 2² kek tu sodap??? huuiihh... rugi tak makan.. choc kek memamh sodap.. dapat makan 1/2 potong je...

tp, dapat gak makan choc yang tertinggal kat bekas tu... colek ngan apam...

huhuhuhu...

[-suziey-] said...

xpela kak..at least kami tau la ade bende yg kami terlepas pandang..kesian gk kt org yg tunggu kami potong kek tu..sori sgt2 ok..xpela..kami dh wakilkan mkn utk sume org..ekeke:D aci x:p

Ein Frenoz said...

tempting nyerr cake tu!

Nana said...

ahahha saje round sini tak pasan plak ada en3 nih...akhirnya fida dpt oder kek coklat itu..eheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...