Followers

Monday, March 22, 2010

Friday Lunch

hari nie farrihin x sihat , batuk2 dan berkahak dan meragam.. badan pon panas .. risau ngan dia sebab dia tak selesa n asyik mengamuk sebab aktiviti melasakkan diri terbantut .. hopefully dia bleh sihat petang nie sebab petang nie dia  class .. minggu lepas cuti mid sem , so class mmg tak de.. so minggu nie kena la pi... 




today nie nk review bout my lunch date with mummy ayu n notti netty , me baru 1st time jumpa netty n lin , yg mummy ayu nie pon baru 2nd time.. but OMG! ... they r sooo friendly and gila2 .. kekekekkeke.. with them me can share almost everything hatta we just met tak sampai sejam , dah bergegar  restoran Tony Roma's Mid Valley dgn hilaian tawa kami .. thanks ye mummyayu.. invite i lunch ngan korang.... 


gamba chilok dari blog mummy ayu.. i x bawak camera..

owh... they took me to Tony Roma's for lunch.. for info , i x penah gi Tony Roma's lagi.. so boleh jadi dalam lipatan sejarah dan kenangan  hidup ku  .. 1st time  makan Tony Roma 's with my blog friends! ... bukan tu jerrrrr....  diorang banjer i tauuuuuu...... weeeeeeeeeeeeeeeeee :).. 
* kalau i tau i ambik set yg mahal2.. kekekeke :P*


dan yg paling best i dapat niee.... 


home made cupcake from netty... sedap gile2.. cake , layered by choc fudge in the middle n a lots of cruchy choc ball at the toppings.... so yummyyyyyyyyyyyy...  and satu lagi perisa blueberry kan..??... the cupcake is covered nicely in cute box with fancy heart shape stickers .. so sweet! .. thanks nett , i love u too!!




nett , sumpah pasni aku nak order ngan ko ..


btw , bak kate nett , sticker tu yg lagi mahal dari cupcakes kan.. so i put the stickers @ my laptop .. as a symbol of our new  friendship :)..... ( saje bagi nett touching coz nanti dia bleh buatkan i cupcake lagik.. kekekekkee)





11 comments:

Nana said...

mak aii kapkek tu kan wat terlior je lah...mmg nampak sedap tu br tgk gambo blom makan lagi tu nyum2

notti netti said...

kalo I tau u suka sticker luv...baik i kasi sticker jer kat u hahahahahah oh! lupa, u tak bank in lagi duit cupcake tu...ko ingat FREEE?????!!!! hahahahahah

firahadifa said...

nana, cedap2



nett,

weeeiiii... baru je nak offer buat facial free!!! ..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wowww weee...tak pernah lagi tgk cup cake cute cam tu...yg macam jelly tu apa? mesti sedap kan...sebab tu nak tempah lagi...

Siti said...

huhu...tak aci..tak aci...tak ajak kita..nanti kalau gi mkn kat sunway..ajak tau...leh kenal2..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

amboi makan sodap2 ye lunch..nmape xemel cikit makanan tu..ahaks.:p

ciannya kt farrihin..get well soon!

yatie chomeyl said...

oh my, serius nmpk sedap cupcakes tu

mummy_ayu said...

cedap kan kek choc net (kembang la tu net)..by the way, hari tu memang happening..best sgt!!!this friday ke sunway plak..u pilih tpt yer..sapa nak ikut????

firahadifa said...

ayu , yg nampak cam jelly tu crunchy choc..



siti ,

jom!

fiza ,

jom la join kitorang this week

yatie ,
u should taste it!


mummyayu ,

ok .. sunway pyramid pasnie..

mama tisya said...

wah siap dpt cuppies lg..bestnye ..dh ler org blanje tony roma's..lenkali try ribs tau...sedih tk dpt join aritu tp next nk p sunway tu jauhnye...korang tkmo p ou ke,the curve ke...dkt ngan opis ku...ehhehehe

Queenin Murni said...

ahakss... nampak sgt lama tak jengah ke mana2, even blog sendiri pon mati.. jeles ok tgk post ni! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...