Followers

Tuesday, March 2, 2010

just like meet my long lost friends....

(note: yg nie bukan  Official Entry bout Blue Gathering Review.. Malam nie la i post.. tengah menuggu my phy a.k.a  my cameraman mengedit group photo)..


I MC today , remember pasal i nak wat crown kat gigi ??.. well ... temporary crown da ade .. tengah wait for permanent crown yg akan siap 2 minggu lagi baru insert kat my gigi . but my temporary crown nie sangat sangat sensitive , tak leh makan yg keras2.. nak jadi cerita i makan jugak benda keras , now my gusi i rase like bernanah!! uwaaaaa...so today i nak gi dentist ambik MC.. 



since yesterday rase happening je dunia blog ku... biru di sana sini... komen disana sini... jumpa blog baru yg sebelum nie x penah ter'surf' ... and bile baca blog diorang pasal blog gathering   rase dekat je dihati kite ... even baru pertama kali jumpa dan kenal secara life , tapi rase like jumpa long lost friends!.... yes  thats what i feel bout our blog gathering .. sangat happening , sangat best ..  sangat enjoy... tetiba jadi muda remaja skejp .. dgn bergossip , gelak sana sini.. posing depan camera..

i like this picture , ayu , mamatisya  i rase u 2 bleh masuk pertandingan dwi remaja . kekekekeke


nway , special thanks to the organizer aka suzie n ajk lain ...  kalau x de gathering nie.. for sure i masih x kenal n jumpa  lagi my blog friends..

17 comments:

mama tisya said...

uiks...dwi remaja...ayu la ketuanye cz die ckp tkmo static2...wt gaya mcm2...kita bkn reti sgt pn...lentok skit2 bole la...

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

teringin nk join..tp anak kecik kuat meragam malas la panas2 ni..len kali kalo ade nk join lah..hehe best jmpa kwn alam maya ni kan..

shakeymirza said...

bes nye..
jeles..huhu T______T
nati len kali harap sgt dapat join...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wakakakaka..lawak lah you ni..ewi remaja?? kena muda 10 tahun lagi tu...

tak pasal2 gi gathering ni dapat tittle baru" ketua posing", "queenn of posing" and so on.....hahaha.

tapi betul tau masa gahtering cam ni lah boleh kita kenal sesama kita...rasa masing2 dah lama kenal jer kan...

Queenin Murni said...

hehhe.. btol btol.

mamatisya tu mmg well-known as pantang nampak kamera.


heheheh~

ita cutevirus said...

pphheeewiiittt... seb baik yang kat tgh² tu tgh dukung anak... kalo tak, sure org ingat finalis dewi remaja...

aawww.....

mama tisya said...

uiks ada komen d rpuan murni...mmg pantang nmpk camera sure nk posing..rugi tk posing tau..nk2 ngan blogger2 br kenal...:-p

firahadifa said...

fiza, tak pe fiza , nanti next gathering pi ye... bleh jumpa...

firahadifa said...

shakey , next gathering kite jumpa ye...

firahadifa said...

ayu, queen of posing ???? i likeee ...

firahadifa said...

queen , ala.... nape kite x de gamba together ek ?? regret nyer....

Ein Frenoz said...

ehhehe. weewit..

Peri PiA said...

wahhhh
seronoknya
semua ni ibu2 ke?

Farra Dhelina said...

rugi nya lah tk dpt bgmbr..nk kenal pon tak dpt..mybe next gath lak yea ;)

firahadifa said...

ein ,

muhahaha

peripia,

iye.. sume ibu2

farra,

eh.. tak silap i ade tego u...

Hazlina Shahrel said...

cumel sume sume nya..

Nana said...

i jadi u nye bbster hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...