Followers

Wednesday, April 7, 2010

FRUST

me super busy today .. kalau normal day .. mmg before 9 da tepek new story.. tapi hari nie , mungkin esok da lusa terlalu busy ...  cerita ke penang pon x dapat update2 lagik.. nampaknyer jummat nie x dpt luch ngan nett n ayu lagi


iya , saya frust sedikit .. atau mungkin byk .. frust dgn seseorang yg  bila dapat tau dia x nak share apa yg dia ade kat kite , padahal dulu , am willing to share what i have to this person.. i tak tau nape dia x nk share or simpan je untuk ilmu dia tanpa bagi i tahu .. tapi bagi i itu la manusia .. susah betul nk kenal sikap manusia even dia rapat dgn kite ..  so sekarang i da tau macam mana sikap 'dia' nie ... so lepas nie .. hrmmmmmmm .. entah la .. i tak tau  apa nk buat lepas ni.. kalau nk jadi seperti dia .. its really NOT  like me . 

11 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

samalah kiter....busy giler hari ni..blog langsung tak der n3 utk ari ni...nampaknya tgh malam nanti lah baru upload pics dan citer..(tidur kul 2 pagi lah 2)..

owhhh sapa kah gerangan org itu???

Ein Frenoz said...

cian ko apid... sabar jer lah...

notti netti said...

huhuh....tumpang frust sekali:( Oh! we tot nak ke shah alam friday nie....nak cari brg...but Taknak kacau org busy :) thehehe
psstt- kalau takde sepisis org mcm tu, tak indah la dunia nie...huhuhuu

chekna said...

biasalah tu..rempah ratus kehidupan...

Queenin Murni said...

hmm.. btol kate nett. itu la colours of the world..

tp mmg upsetting la bila kita trust n share with that someone, but still, dia nak grab semua unt diri dia ja..

mummy_ayu said...

ala siannya..busy fida..we all nak pie shah alam esok..tak leh lari ker?

[-suziey-] said...

aah kt pn bz..xpe take ur time ok..nnti dh free story..

hmmm me pn pnh gk dpt mmber camtu..mmg a bit frustrated..tp kita nk buat camen kan..tp kalu me..mmg tergugat sket dh la relation tu..seems like dia x 100% honest ngn kita.

Anonymous said...

Maybe org tuh tak nak share coz benda tuh mmg utk dia and worried if you take for granted... have you checked or asked that person why he/she don't want to share with you. Maybe "something wrong" is not from that person but from you actually. Before you frusted and keep blaming others, better you check your own attitude! My opinion and advice coz people always blaming other people without check for herself/himself.

firahadifa said...

anonymous ,

ahahahaha.. aku pon dah terkena ngan cik anom nie .. funny2.. dulu asyik baca kisah org terkena ngan cik anom jer.. nie da terkena batang hidung sendiri


i hope one day u dapat kritikan pedas macam u tulis nie tak kira di blog or real world .. i nk tau apa perasaan u :)

firahadifa said...

and cik anom, i wonder ... y r u so sensitive??? am i talking bout u??? u nie keluarga i ker ?? hello.... this is my personal life yah..!! like ur attitude is the best?! terjah blog org sakitkan hati org .. bagus sangat ker??



*note : koranggggg .. aku pon da terkena ngan cik anom nie.......huh!!! bencihhhh! wah ... macam nak detact proxy like ayu buat jer !!!*

mummy_ayu said...

sapa yer cik anom nie...????ntah apa apa tah..ignore je la fida...pikir buat sakit hati je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...