Followers

Monday, June 7, 2010

The Arrivals

siapa yg tahu kisah Dajjal , Imam Mahadi and Nabi Isa ??  I did , but yg i tau , dajjal bangkit dan memesongkan umat manusia , Datang Imam Mahadi untuk menyelamatkan Manusia dari Fitnah Dajjal .. and turun Nabi Isa , Penyelamat dunia ..Ya .. itu semua kite mesti tau kan.. one of tanda2 akhirat dah hampir tiba ...

well, today ..whole day i habiskan masa nengok satu cerita documentari di You Tube , my phy tak de , dia pi memancing kat kuala selangor , si farrihin lak pak cu dia temankan main ..

THE ARRIVALS ... sungguh best documentari nie.. dia menceritakan dari A sampai Z kisah dan tak taktik jahat zionis menawan dunia .. sungguh terperinci .. dan teliti .. sampai kite pon terkejut dibuatnya .. and sampai kita sendiri tersedar dari sogokkan dan hiburan yg diorang berikan untuk menutup mata kita .. percaya atau tidak , kite sekarang sudah di bawah sistem pemerintahan Dajjal .. ya..Dajjal sudah Hampir tiba ... 


semua ade 50 episod , setiap episod semua ade hubungkait dan isi penting untuk kite ..some of the part yg i suke sangat ..











part 11, 12 & 13 nie sangat terkejut OK.. sgt2 terkejut!! aduh.... tak sangka!, i minta lagu madonna tu.. tapi tak sangaka tu lagu untuk memuja.. adei..





no 12 i tak dapat nk emblem , diorang tak bagi . mungkin sebab isu nie sensetif . uolss nengok kat you tube je ek..














i suka part yang last nie .. expecially bile pemimpin Hasbullah bagi speach ... korang dgr la ..  dia memberikan semangat kepada umat islam yang ditindas untuk bangkit menunggu hari pembalasan , peperangan yang terakhir dimuka bumi , kedatanagan Imam Mahadi untuk menghapuskan tentera2 dajjal amerika dan Yahudi  . Dia buat i berkeyakinan semula , after down sekejap bile kapal yg Rachel Corrie tak dapat masuk GAZA....










kalau nak nengok semua part.. search kat you tube je ek..  Tajuk The Arrivals ...ade malay subs..

11 comments:

Peri PiA said...

Thanks much Afidah,pia nak tgk kat umah.
kat ofis kena blocked

mase itu akan tibe.

memang taktik mereka sampai tak tercapai akal kadang2 :(

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

thanks for the info..nanti ayu layan you tube ni...

Hidayah Shafiruz said...

kita semua di akhir zaman dah...

notti netti said...

huh mak ai..semangat ko asaubiayah tul...dasattttttt........

firahadifa said...

Peri Pia ,
sila2 nengok..

Ayu ,

layan jgn tak layan..

Hidayah,
tu la pasal..

nett,
Asaubiayah tu ape nett?? ahahaha

ayah,ummi, farish said...

tima kasih 4 ur info..amat2 berguna nie..kalau maya free time..nk tgk jugak

[-suziey-] said...

hmmm kalu ikt kan mmg byk lagu2 omputih ni sbnrnya ade hidden meaning whch nk pesongkan kita..mmg bangsa yahudi ni adlh utk bersekutu dgn setan nk menjahanamkan umat Islam..mmg tu janji setan in fact..

hmm..me too xtergmbr rs marah ni pd binatang israel..sbb binatang je yg kejam camtu

Faizal The Newscaster said...

hidden agenda dari dulu lagi..

selalu juga baca teori2 nih, tapi in video presentation lebih menarik.. good info

Rizza said...

salam..
bukan aje lagu2 org putih yg ade makna tersirat..
begitu juga nama2 bayi yang ade dalam buku di pasaran malaysia...
kebanyakkannye dari bahasa Hebrew.. iaitu org Yahudi...
org malaysia lalai.. hingga tak perasan rupa2 dah bagi nama anak mereka seangkatan dengan nama2 yahudi... apa kita nak terang kat anak kita jika nama nye memnag sebijik nama yahudi??? adakah kita nak dia ade semangat kesihankan yahudi...adakah kita nak dia bangga dengan nama2 yahudi... nauzubillah..
p/s: hanya kongsi pandangan aje.. setakah saya buat selidikkan atas beberapa nama yg menjadi kegilaan org malaysia le ni..

Nia said...

dah agak dah filem tu pun ada kena mengena.

memang selau terfikir, kita semua ni kah umat akhir zaman? kita ke yang akan saksikan akhirat?

semoga kita semua sempat persiapkan diri kita. Insya Allah.

Mata Hati said...

thanks sudi share.. nak tgk sampai habis lah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...