Followers

Thursday, June 3, 2010

Tak Paham

have you all notice tak , kite  rase kite dah follow dia , tapi tetiba blog dia tak de dalam list yg kite follow , da hilang . so kite  ingat dia da lama tak blogging and update blog , rupanya  dia ade je update.. tapi tak de kat my dashboard list..


then i follow again, tapi after sometimes da hilang balik .


nape ek??? byk plak tu blog2 best yg i nak follow , yg i nak jadi their blog friends , tapi i tak dapat latest update dari blog dia.  expecially geng2 gelombang biru and geng2 merah wangi.. 




korang penah jadi macam nie gak ker?? what to do ek??

21 comments:

Mak Su said...

tak perasan plaks ada masalah macam tu..... huhuhu

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

kita punya pon jadik camtu..tak phm nape.. tgk2 berupdate je diorg yg hilang dr bloglist tu..

qasehadam @ nurul said...

emm tak tau lak tapi yg selalu dialami iyela update terkini dr blog org yg kite folow tuh tak show up kat bloglist dan dashboard..malah blog sy pon penah jd gitu..naseb lak 2-3 ari je kendian ok blk.ade tuh sampai setahun mcm tu je padahal org tuh update ari2.mslh dr blogspot kot.

Ilhamny.com said...

linda penah jd gak mcmnih..
tips yg linda tau- kalau fira follow satu blog tu, lepas follow tgk balik dkt list follower dia, appear tak muka kita...

kalau appear, klik kat roangan 'options' then klik 'site setting' then makesure ktak yang ayant nya begini 'Publish my activities to sites I've joined and connected networks' hendaklah di klik...

linda pun kwn ajar aritu..masalahnya sbb dia x auto klik..

try la, kalau xleh kena tanya sesapa yg lg pakar, kalau still xleh gak, kena tipon polis @ bomba la kot..hehehe

ita cutevirus said...

fida,
ye ke?? issshh... ita tak perasan la pulak.. nak kene cek balik ni... mane blog peveret...

Fieza79 said...

issh tak penah la jadik lg...tensen la if mcm tu..!
lam ramai2 follower mana nk ingat mn satu ilang kan??

[-suziey-] said...

maybe sbb blog tu xdiiktiraf ..hahhaha..just joking..no idea la dear:D

notti netti said...

aku setuju ngan suziey...(aku bg muka sebab anniversary dia) fida...cuba ko check jenama blog ko.

niesz said...

ley ke jd mcm tu..niesz xperasan plak..ermm...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu pernah jadi cam tu..tapi nanti lepas keesokkan harinya, appear balik...

mama_umar_maryam said...

heheh,sebenanye xbaper phm mslh fida ni sbb blm jadik kt zety lg kot..

kakyong said...

tak perasan plak masalah camnih.. yer lah sendiri dah follow pun lebih 400 blog.. dah masukka semua link dlm bloglist.. so kalo ade kes camni memang tak perasan..

firahadifa said...

mak su , kite dulu pon tak perasan... tapi lately nie byk kali notice..

firahadifa said...

mrz. fiza , fiza pon kena ek ... huhu

firahadifa said...

nurul , kite serupa...

firahadifa said...

linda , good info! thanks so much!

firahadifa said...

ita , check... jgn tak check...

momguess said...

den pnh jadi mcm ni
tapi den malas nk pikir
hehehhe

Ummi Dania Yasmine said...

ehmm tak pernah lak experience gini......

onedurrani said...

ye..kak..sy pun sama...xtahu kenape..ye..last2..sy follow blk..erm.sape2 yg tahu tlg bgtahu ye...

Nia said...

owh,..saya pun tak pandai sgt bab ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...