Followers

Monday, June 28, 2010

Thanks Zakiah!

ni zakiah ....

ni zakiah ngan i , i baru abis wat facial , nengok la kat leher tu ade mask facial lagi...







Actually , dia nie  kawan ke atas kawan i , so dia pon automatically akan jadi kawan i la kan.. yg sgt best , dia buat full package wedding treatment at my place sekali ngan make up , yesterday dia buat post -wedding photoshoot , she hire us to make up her !




Thanks for ur trust dear ! 

Selamat Pengantin Baru.. 



p/s : ade sesapa yg nk tau pasak package pengantin , jgn malu2 tanya kay..... hhehe

3 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

teringin nak pi facial tempat you...1 day may be...

mama_umar_maryam said...

wahh, rezeki tu dear..good2..

Just Call Me Bitt said...

oic...ade flyers?? meh la email me dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...