Followers

Monday, August 30, 2010

Bunglow House For Sale

**ahahahaha.. geli hati tul .. mesti korang tertanyer2 nape plak tetiba i jadi property agent nie.. kekekeke**


ok . back to business talk


kepada sesiapa yg berminat , atau sedang mencari rumah BESAR , SELESA , TENANG , AMAN , DAMAI , 24 hours GUARDED , AND NEAR TO KUALA LUMPUR ,



you are most welcome to view this house ,





Its New , but since near 7 years without residents , dia jadi begitu ..  tapi tak pa.. hari nie ade org potong rumput n bersihkan rumah nie .. nanti i capture gamba lain yer ..

4 bedrooms + 3 bathrooms
Harga : RM750k  . negotiable .. ( berbaloi ! kat KL nie susah nk dapat bunglow harga nie , sume dah 1 to 2 mil da , i bet , by next year harga dia 100% naik!)

- laman kat belakang sangat luas , bole renovate utk dapatkan 3-4 bilik lagi..( nanti i ambik gamba lagi kat belakang umah)
- freehold
- kat sebelah kanan tu rumah i .. kalau korang buy umah nie , we will be good jiran  (kekekke)


location , TAMAN HULU LANGAT JAYA , BATU 9 ,CHERAS

interested ?

can mail me , firahadifa@gmail.com

16 comments:

Ummi Eisya said...

wah,dah tukar profesion ke..

MrS. F!zA said...

wahhH!! dh mcm agen!! hehehe.. tak mampu la dear..kekeke

notti netti said...

agak2 leh baYAR ansuran sebulan 100 tak? muahahahaha..takdok duit laa.....rm750 k tuuuuuuuuuuu

yatie chomeyl said...

babe, RM750 ke RM750K??
kalau RM750 je, skrg jugak aku beli hhahaha

Peri PiA said...

rm750 ratus ribu ehehe

nice house

FTN said...

geng, sewa 750 ke, atau rege rumah tu 750k?

momguess said...

xmampu!!!
huhuhuhuhu

mama tisya said...

tk mampu ler bli bunglow...:) tkde umh murah2 nk dijual???

Farra Dhelina said...

wah dh jadi agen jual rumah lak sis hehe

Fieza79 said...

amboi..ni mcm nak carik jiran baru yg sesaoi je..bagus la sekurang2 nya nnt dpt jiran yg sekepala..best..!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

dah ader rumah sendirilah...kalau tak leh berjiran...konon...

EiJa ZaQuaN said...

cukup la satu rumah dulu ..ini pun x abis bayar lgk..huk3..rasanya x mampu lg nak beli banglo..kalo x bleh berjiran..^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wau..hampir 1 juta

betul la tu agak murah..tapi eden tak mampu beli
mampu tengok jela..wekekkeke

mummy_ayu said...

wah..dah jual umah dah?

Nurul said...

tak mampu jg...selamat hari merdeka....

Just Call Me Bitt said...

akekekeke arini jadi properties agent, tadi jadi cikgu...sungguh berkaliber..ngee

nanti i tanya2kan la erk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...