Followers

Monday, January 10, 2011

cerita seminggu yg lepas

now da pukul 4.00 pagi , mind u , i tak tido2 lagi .. i dok kekemas n iron baju my phy for 10++ days .. so bile ketiadaan i selama 10 hari nanti, baju yg phy pakai sume bergosok kemas  ..

da lama x buat entry ek ? xde la lama sgt pon kan.. seminggu jer.. tapi sesangat la terharu uolss concern bout me ,  sampai dok tanya mana menghilang... well.. jgn la risau .. i bukan nk stop blogging pon.. i nk menenangkan fikiran i jer... tapi fikiran tak dapat tenang pon.. tau nape ? i sakit gigi!!... i dapat root canal!! .. benciiiiiiiii sangat .. sakit tak terperi .. da jumpa dr da.. tapi entah kenapa sakit lagi.. everytime nk jumpa balik dr mesti dr cuti la.. full la... , clinic tutup la.. adei...

last week juga i da start my home salon.. Alhamdulillahhhhh.. syukur sesangat dapat sambutan kawan2 Malaysian .. suke sangat .. today pon ade customer yg nk buat . malaysian juga yg dah lama duk sini .. tapi tak penah jumpa lagi .. she read my blog , n terbaca bout my home salon , so she contact me :) ....  i rase blessed jugak la buat business nie.. bole kenal ramai malaysia ppl kat sini ..


on Thursday, i ke Baby Shower Party kat umah kak adila,  my petro-ladies friend near dubai mall.. tapi baby shower simple2 jer.. tak de games.. just makan2.. kitorang bawa food gi umah preggy mommy tu.. tapi yg i regret tak de rojak buah untuk preggy mommy .. after makan2 .. kitorang bawa  yg sikecik gi mandi2.. kat poll kak dila yg best .. tapi x leh lama .. sebab sejuk. time winter kan now..




nie la tuan runah yg dirai , cantiks kan dia..



Happy Housewives 

 tau .. kitorang set timer nk capture gamba nie.. tapi punya la tak perasan ade camel interframe , lepas snap tu semua tergelak besar nengok kepala camel terpacul!
 actually ramai lagi nie .. tapi ini jer yg dapat datang.. 

kami petro-ladies


owhh... i havent told u yet , tho we stay in dubai , but my phy's assigmemnt was not in dubai's field, Dubai is only the based , but the field was at IRAQ , they are working and developing iraq's oil weld .. for the benefits of iraqi people of course... and Malaysia indirectly


and ... we are the wives of malaysian fighters who are struggling to rebuild, redevelop iraq,future of iraq and iraqi is rely on them ..  I assure you, the feeling of releasing our husband to war country is something that you wish its not him .. the pressure is different.. walaupon nampak je muka suka suki kami nie gathering itu ini.. tapi dalam hati nie..only god knows.. 


oklah .. itu saja for today .. jap gi  i post list peserta yg join giveaway ya..

8 comments:

MRS. K said...

itu lah kan... mesti berat je hati nak lepaskan hubby pegi

Fieza79 said...

wahh kalau dh awal2 dpt sambutan sure tambah bersemangat lagi kan...

ramai jgk org2 mesia kat sana ehh...meriah la kan..

Farra Dhelina said...

hehe unta tu nk amik pic jugak lah..

*sabar ye sis..

efa fairuz said...

huhu..sampai ke iraq die p wat keje.. it's not easy kan.. sabar byk2.. hopefully everything;s going to be fine.. amin..

mummy_ayu said...

la tu dear..tak de la boring sgt kat sana..dah dpt geng baru, dah ada something yg nak dibuat..enjoy..

ainnoraini said...

fida seronok kat sane ye...
masih ingat lagi tak kite org kat sini...

[-suziey-] said...

umangaih..10 hari pnya baju..haih berpeluh ketiak..hehe..

good to hear ur business goes well ;)

mama_umar_maryam said...

insyaAllah doa byk2..moga hasben2 uols sumer dilindungiNya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...