Followers

Wednesday, January 12, 2011

dah sampai

i da selamat sampai yesterday evening , sangat2 menguji kesabaran dan kekebalan hati masa dalam flight ke london.. ade cerita yg x best berlaku .. nanti la i cerita .. adei.. mmg hilang mood seronok i dalam flight nk ke sini semalam .. tak pe la .. yg penting da sampai kan .


nanti la cerita ek . i nk siapkan list yg join my giveaway dulu , malam nie kul 11.59 last yer penyertaan diterima.. esok i umum pemenang .. sebabnya .. i tak sabo nk buy the gift kat sini.. :)




nesx to me is adik , dia pon baru sampai semalam , and sebelah lagi tu my couzy yg study kat sini , apish

10 comments:

mama tisya said...

apakah kejadian itu...??slamat shopping2...nk gk ole2:-p

EiJa ZaQuaN said...

wah beshnye dh selamat smpai
msti srnok shopping kat sana..
slmt bershopping..:)

Farra Dhelina said...

waw dh smpai London ye? best nya sis!! haihhh bila la blh smpai ke sana..hermmmm lain zaman kot! hehe

mummy_ayu said...

wah...dah selamat sampai dah..bestnye...
have fun dear!!

maszmadi said...

alhamdulillah dah sampai, semoga seronok kat sana yerk..

[-suziey-] said...

wooo bestnye..i like ur jacket la..ade bulu2 itu..hiks:p

fira..kirim la sketul FM london ..haaha

Lelord said...

pheeweett bestnya...selamat bershopping

mama_umar_maryam said...

apepon slmt smapai dah..blm ape2 aku tgk gambo mcm dah ade plastik sopping je tuh,hahaha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nama saya dah aada no 96 hehe.tq ye

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yang dalam stroller tue?? dia pun nak glamer dalam entry ne tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...