Followers

Monday, May 7, 2012

Baby Room , Dubai Mall

Hi . I'm currently at Dubai Mall . now i x susah dah update blog coz iphone ade application baru named blogger .. so every where i bole update my blog hehe..


 my phy x balik lagi dr iraq .  normally macam ni la routine i every day . hantar abg and terus ke mall . habiskan masa window window shoping or spend my time at Kinukonyia or boarders reading .

mall kat sini sangat convenient especially dubai mall. mind u .. every floor ade 2 surau and surau dia besar and cantik and wangi lagi .. but today i nk story bout baby room kat dubai mall.

since da ade anak kecik nie kan.. mmg sgt2 berguna baby room nie .. sgt la besar baby room kat sini .. sangat selesa .. and the best thing to discribe is so Lavish!!


sebelum nk enter baby room . ade tempat duduk lagi ..



baby room . lavish x ??



look at this . automatics handwash together with automatic  hand soap .and sabun tu x pernah habis . think they refill every day ...  


dlm baby's room nie ade 2 bilik lagi .. this is for brestfeeding .and got 2 more sofa .

bole lepak2 kat sini .. tido pon bole kot.. hihi


can attend 2 babies at one time





automatic door okeh!




and.. my nina ready to washhh ..

disebabkan keselesaan2 inlah yg buat i sukeee sgt pi mall kat sini .. hehehe .. nanti i update bout thier wash room and musolla ye :)

bye !


8 comments:

Bitt (double IS) said...

hi u,
besar dah anak u..
superbs cool! cozy 5 star baby room ;)

yatie chomeyl said...

bahaya ni kalau selesa sangat cenggini, asyik nak pergi mall je hahaha

Liza said...

Waah..bestnay Fida.. Hari2 bleh lepak2, window shopping...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

dah mcm hotel dah..selesa sungguh..kat sini lepak kat baby room jusco pun dah rasa selesa, nikan kalau mcm kat dubai ni..

Sidratul Muntaha said...

aku nak gigit pipi dia

Syigim said...

wah bagus lah. xpernah terpikir nak buat posting psl baby room dubai mall. mmg best! rindu pulak nak breastfeed kat mall2 dubai ni :)

Ein Frenoz said...

sgtttt besssstt

Ein Frenoz said...

sgtttt besssstt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...