Followers

Friday, May 11, 2012

kembali kepangkuan ku

Hi , my phy dah balik after 33 days in Iraq . Sgt heaven Rasenya ok ! .tapi pas ni kena la rajin masak balik .. selama 33 days dok masak yg simple2 jerk and makan luar jer coz kami anak beranak je kan ..

ok ikut jer.. layan gambar






farrina tunggu abah kat terminal 3 . sampai tertido lambat sgt abah kuar





at 3 pm dubai time . abah dah sampaiii




REUNION 
farrihin sampai x nk makan tunggu abah balik . happy la sgt abah dia da balik .. yg farrina plak shy shy dia .. 



tengok . dia sorang nk bolot okeh!






then we have a light lunch at burger king 





nina & her abah .. 




itu jer .. bye!

5 comments:

yatie chomeyl said...

rindu btul nina kat abah dia, habis di gesel2 air liur ehehe

Liza said...

Kemain lg Raffihin tuh. Mcm mana dia rindu, momma dia mesti lebih lg :)

Aida Jelita said...

geram tengok nina

mummy_ayu said...

suka nya masing2 abah dah balik...mak nya suka tak? he he he..of coz extra suka kan...

Nad @ MamaZakwan said...

selama ni kak fida jaga 2 org tu sengsorang? hebat!!

alhamdulillah abah dah selamat balik ;)

sedih tgk farrihin tu..rindu bebeno dibuatnye, huhu!

farrina, like always, sangat cute!

hepi wiken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...