Followers

Friday, April 3, 2009

Farrihin's New hair style....

Rambut farrihin sangat lebat dan cepat panjang. Sampai org yg tak tau ingat mama nie ade baby girl.. bukan baby boy. Tapi bukan tu penyebab mama gunting rambut farrihin, abah dari dulu lagi kuat nak trim rambut farrihin biar botak lagi sekali . Kalau ikutkan hati mama nie , mama nak je simpan rambut tu, biar lagi panjang. rase sayang nak gunting .
















Sebelum & Selepas

Sebabkan kesian dgn farrihin yang cepat berpeluh, and tak tahan panas.. , dan sejak akhir2 nie mama tengok farrihin dan kerap garu kepala ,buat mama suruh abah ambik ketam rambut and gunting rambut farrihin time farrihin tido.. inilah hasilnya..





6 comments:

momentinlife said...

he sooo cute!
jd mama dh ko pid.. huhu
dh 2 thn xjumpe.. aiseh!

Jard The Great said...

hehe..comel ssgt

Ninie Shops said...

comelnyaaaa...

firahadifa said...

pa' anak sedara ko ape kurang nyer... cepat2 la kawen and produce 1.. aku compem dapat dagu cute like u..kekeke

momentinlife said...

pid..
niece aku cute sbb akak aku cute..putih lk tu.. dpt laki pn putih.. klu aku nk anak mcm tu, kena kawen ngan org yg putih la nmpknye! muehehe

kawen ngan adik si zarah la.. haha

firahadifa said...

aku setuju aku setuju...


adik zarah tu hensem...

bole x zarah?? wapa' jadi adeq ko??.. kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...