Followers

Tuesday, May 26, 2009

Celebrate 1st Birthday Party Farrihin...

Kalau nk tau... farrihin potong kek 2 kali 1st birthday nie...

1. First potong kek kat rumah mak andak masa birthday, pengasuh farrihin a.k.a jiran saya... sejak saya habih pantang lagi dia dah jaga farrihin ... memang susah nk dapat pengasuh yg betul2 jaga dek sebab sayang lebih dari sebab duit semata2 . dia pon tak berkira kalau saya ambik farrihin lambat mana sekali pon .dia tolong basuh baju farrihin and buatkan bubur farrihin... so kepala saya pon x pening dgn extra keje .. Dari dulu sampai sekarang saya boleh bagi 90% dgn perkhidmatan yg diberikan . yg lagi best dia cuma jaga farrihin sj . pendek kata farrihin n saya agak bertuah 'jumpa' mak andak nie... ada masa nanti saya cite pasal pengasuh farrihin di entry yg lain ..



Tak Sabar dan nk potong Kek


Yey.... my 1st Birthday.....




2. Second potong kek nie kat rumah uwan and atok last saturday, belated birthday.. plannya asal nk sambut ala kadar jer, beli kek dan makan ...ajak keluarga terdekat jer ... ye la... kalau nk buat grand2 pon farrihin bukannya paham... tapi entah macam mana dah jadi macam birtday party plak, sambut sekali birthday utk si kembar along dan angah.. mungkin sebab ramai budak2 yg hadir memeriahkan suasana... dan lauk yg dihidang pon best2 belaka.. Jadi nya sambutan birthday kali nie bukan utk farrihin jer... tapi utk ke tiga si awang2 tenit nie sekali... along ngan angah pon dah setahun last month...






kek nie di tempah kat kak ati.. thanks ye kak.. the cake is superb!




seronok betul farrihin tengok muka dia ade kat kek..


wah... bestnyer dapat hadiah...



Owh... along , angah and farrihin dapat hadiah best dari pak ngah & mak ngah.. guitar yg bole main dgn sendirinya... org yg x pandai main gitar pon bole main.. tapi masalahnyer.. bukan si awang2 tenit nie yg main... bapak2 budak yg excited lebey... keke









so.. kutiapan hadiah 1st birtday farrihin ..


- Guitar toy with music from mak ngah& pak ngah

- Jeans from mak cik ina,

- Bowling toy set from acik lia

- Angpow from mak andak

- kereta little tikes from mama

- Kasut Clark from abah

- Angpow from uwan & atok

- Baju dari Medan From Acu Nurul


Siapa yg namanya tu x senarai x nk bagi adiah ker......??..... keke...

5 comments:

abanglong said...

salam..
first time singgah... comey baby !

momentinlife said...

apidddddd

jersey tu!!! jersey 2 sigma!!!~ aku pn masih simpan jersey tu.. wah!! dh 15 thn beb!! gile la!! aiseh!

firahadifa said...

abang long,

terima kasih...datang la lagi...

momentinlife,

pa.. jersy 2 cygma yg ko tempah ni masih elok ngan canteks lagi dlm simpanan aku... dari aku anak dara sampai aku dah jadi mama dah baju nie banyak tul kenangan.

citahrudin said...

perghhh..mmg gila superb kek tu..

l i e y n said...

serius cantik kek farrihin tu!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...