Followers

Monday, November 30, 2009

Comot Comel baby eating contest

~ sticky mode~
new entry, plz scroll down 

Contest comot , comel baby eating ...

contest ni anjuran bersama Mummy Fia & Ibu Adam .. kalau menang , dapat set make up ! wah.. best2....




Syarat-syarat penyertaan:




1.Mesti menjadi follower blog Mummy Fia (http://hazlinashahrel.blogpsot.com)

& blog penganjur bersama Ibu Adam (http://nadira-barry.blogspot.com)
(sapa yg dah follow mummy tp blm follow ibu.. atau sapa yg dah follow ibu tp blm follow mummy.. pastikan uolls follow dua² blog..) Jgn lupa listkan blog kami di blog list anda.. paksaan buat peserta.. miaahahahaaaa.. -done


2.Penyertaan mestila gambar baby berusia bawah 18 bulan yang sedang makan dgn sendiri sahaja.. Suap² tak kira eh.. tak kira la makan apa pun.. kalo baby tu skang dah berumur 3 thn.. cari balik gambar² lama anak sedang makan janji mase tu dia berusia bawah 18 bulan..- done.. ( farrihin 9 bulan )


3.Dalam entri korang 2.. sila nyatakan link kami.. save as dan tampal banner di sidebar dan sertakan jgk dalam entry korang nnt.. linkkan banner kpd http://hazlinashahrel.blogspot.com/2009/10/comot-comel-baby-eating contest.html -done



4.Jadikan entry ini sticky mode.. So senang pengadil dan penganjur nak review.. - done


5.Sertakan nama baby, nama ibu, dah tarikh lahir baby.. - done


6.Ceritakan mengenai gambar tersebut - done


7.Sila tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen contest ini.. - done






Ini Gambarnya.....







Nama: Muhammad farrihin bin Mohd firrdaus
Nama Ibu : Afidah bt Ab Arif
Tarikh Lahir : 21 May 2008


Gambar Minggu pertama di rumah baru , kalau perasan kat belakang tu masih ade kotak2 yg belum dibuka dan di kemas .... abah farrihin dok asyik ambik gamba jer.. nie la salah satu part, masa farrihin main dalam walker . Abah farrihin bagi makan biskut, alas perut while tunggu mama balik dari opis.....si Awang tenit nie memang suka makan! bagi je apa2 .. sure dia makan , tapi yg tak bestnya .. benda2 yg bukan makanan pon nk dirasanya .. pantang lepa , ade je benda yg dia nk masuk mulut... kekekekeke

8 comments:

chekna said...

ala, tomeinyaa... dia makan.. biasala tu, my baby pun sama gak, semua benda dia nak masuk mulut.

anyway, good luck !!!

firahadifa said...

Chekna,

time kasih..

Mata Hati said...

comel jer muka dia dlm pic tuh..

good luck my little fren.. :D

yatie chomeyl said...

gmbr last tu plg chomeyl ;)

firahadifa said...

mata Hati ,

Time kasih....

Mummy Fia said...

hahaha ingatkan gegirl tadi...

thanks for joining...

dah review dah.. sungguh bergaya.. siap posing lg yg tu.. heheheehee..

nntkan update dr kami yer..

gud luck!

Ann said...

pix yg last tu cam pasrah je.. mengharap dpt lagik sekeping beskut kot..

-DiraDiya- said...

ala comeylnya baby..
comot pn.. ttp comeyl..
good luck!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...