Followers

Tuesday, December 1, 2009

Farrihin tak bersalah !

My sister balik ke kampung mertua di sabah last week , usually dia yg rajin ke pejabat urusan / kedai ibu di KL every sunday coz my staff cuti every sunday .. so bile dia tak de nie.. i la yg kena ambik alih tugas last sunday ..

Hari ahad lepas tak ramai org menjeguk and datang membeli coz mungkin ramai lagi yg masih bercuti raya .. tapi ofis kena bukak and standby jugak takut agen2 dari kelantan or kedah order brg coz diorang kat sana da mula kerja..

This office is just like my 2nd home , sejak balik transfer dari kota kinabalu 10 tahun lalu mmg saya tak biasa duduk lepak kat rumah every weekend . kalau tak ke mana2.. sini la tempat saya..


Farrihin sangat2 suka ke sini.. byk barang .. byk yg boleh di punggah .. yg paling dia suka menyorok dalam stor bagi kite cariks dia.. aduhai....




see... nie la favorite farrihin.....




kalau tak sampai , ade je idea dia nk jatuhkan brg..

tengok tu...bile mama bising, lari pi tempat lain buat cam tak bersalah!!!


4 comments:

shakeymirza said...
This comment has been removed by the author.
Faizal said...

haha comel sgt farrihin..
lari jauh2 pulak :P

l y n n a s h a a r i said...

wahh menarik sgt contest ini ;)

Peri PiA said...

perasaan geram yg indah utk dikenang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...