Followers

Sunday, December 6, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

i pon nk memeriahkan Giveaway dari mommy rifqi ,




Be my follower and add my blog kat korangnye list.... ~ DONE
Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang… ~DONE
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni.. ~DONE
Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun... ~DONE
Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik... ~DONE
Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang... ~DONE
Make sure ur entry link back to mine.. ~DONE
Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box ~DONE
Nie gambarnya....

Muhammad Farrihin bin Mohd Firrdaus

Lahir 21st May 2009

Umur Setahun 7 bulan

1 comment:

Rifqi Zuhairi said...

Salam..
Gud luck dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...