Followers

Monday, December 7, 2009

Sweetnye.... Ratu Hati Giveaway.


Dok review me review contest Gaya Tudung Menawan , terpandang giveaway nie.. rase sangat menarik. lantas ku megodek2 pc mencari gamba yg bole dipertaruhkan.....

Contest dari eryati , syarat2nya..


1.Copy paste kod banner kontes ni...taruk di side bar & taruk juga di n3 korang pasal kontes ni... ~ DONE

2. korang kena/mesti masukkan link blog ni ke blog korang... ~ DONE

3. pastu WAJIB jadi follower kat blog ni... ~ DONE

4. ...sertakan gambar korang yg ASLI(tanpa mekap atau apa² aje kosmetik)...pastu korang sertakan gambar yg CANTIK/AYU/MANIS/JELITA setelah bermekap. kali ni korang bleh pertaruhkan gambar semasa hari bahagia korang...pastikan yg paling glamour ya..sebelum ni sy tak bagi gambar kawen2 ni coz dah pernah dibuat tapi tetiba teringat plak time sy kawen dulu.GAMBAR TU BIAR LA YG KORANG RASA GLAMER. ~ DONE, but pic sebelum pic yg after married n having birth to farrihin..

5. kontes ni sempena my anniversary ke2 dan juga utk new year sekali la...


6. Setelah kesemua di atas selesai...korang antar la penyertaan dan sila tinggalkan jejak tau utk sy check penyertaan anda.(tak leh la men touch up guna photoshop ker...dan yg sewaktu dgnnya) ~ DONE


7. Last sekali...sila jawab soalan ni (Pokok apa yg paling berani?) Jawapan anda kena hantar ke eryati@yahoo.com takut nt jawapan korang ditiru...heheheh ~ Pokok ape ek??? ade clue tak ?? kekeke. Done
Nie Gambarnya....
Sebelum
Selepas


6 comments:

syahadah said...

mmg cantek..bukan bodek yaa...
before n after tak byk berubah kulit still mulus dan halus..gud luck yaa

yatie chomeyl said...

apid mmg cun dr dulu smp skrg ngeeeee

firahadifa said...

yatie...

yatie... apid da chubby la.... ;p

firahadifa said...

yatie...

yatie... apid da chubby la.... ;p

nn said...

dua dua gambar pun cantik :)

Eryati said...

salam...fira..
wah syanteknya..ayu gtu...thanks ya dgn penyertaan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...