Followers

Wednesday, December 30, 2009

Secara Rasminya Contest Gaya Tudung Menawan di Tutup...

1. Sekarang , 30hb December 2009 , 11.59 pm .. , seminit lagi contest akan ditutup

2. Sila semak senarai peserta di  sini ye..

3. Terima Kasih kepada semua yg sudi memeriahkan contest nie... tak sangka contest nie dapat sambutan hangat dari rakan rakan blogger... and semua tudung style lawa2... sampai pihak juri naik juling biji mata...kekeke


4. Kalau nak tau.. saya memang tak teribat secara lansung dalam pemilihan pemenang .. sebabnya saya bukan lah yg pakar nk memilih gaya tudung.. saya serah bulat2 pada 2 org juri yg saya rasa memang layak menilai ...So juri2 yg ditempah  khas  nie adalah SOMEBODY yg sangat sangat arif dengan dunia fesyen dan mempunyai kelulusan dari UITM  dalam bidang fesyen & dan sorang lagi tu dah adalah pemilik butik yang terkenal dan lebih 10 tahun dia terlibat dalam bidang nie.. so kemungkinan pemilihan pemenang ambik masa lama sikit..

5. Owh .. that day i ade kate yg ade special surprise untuk semua contestant kan??? .. now i nak umumkan... untu menghargai kesemua contestant yg bersusah payah participate this contest , whoever yg masuk contest nie akan dapat [ Satu (1) 20% voucher Normal Facial + FREE Vitamin C ultrasonic treatment !!!!] di Salun Golden Horse Cosmetics di Shah Alam Mall dan Di HQ, Bangunan Cahaya Suria , KL ... yg nie bole start pi esok , just say ur blog name ye , i dah imformkan all of ur name to the staff there ...  tapi jangan la semua pi serbu esok , huhu... cian kat diorang....  kalau bleh buat la appoinment,  kalau tak terpaksa menunggu lama ... bole call no nie , 03-55103511 for appoinment , bleh gak email  me kalau nk i tolong setkan appoinment ...

Untuk yg duduk jauh diluar lembah klang jangan risau ... voucher nie tamat selama 2 tahun.... so kalau turun KL , Singgah la yer...

15 comments:

farysa said...

yeay!
beshnye

smiley said...

waaa...cool~~~ hehe...yg boleh serbu esok tuh kat mane kak?

CuTeMiUt78 said...

wwaaallaaa.. cam tak caya gitu.. oh blh di reedeem dlm jangka masa 2 thn ya,..eemm insyallah klu berkesempatan.. will go there.. thanks a lot

Momma Mia said...

Waa best nye. Me dah dekat dah..Shah Alam mall yer? tingkat brape tuh?

firahadifa said...

momma mia,
tingkat 4 , sebelah lift...

Peri PiA said...

ye ke?waaa 10q

fashionableSHUHA said...

wah terima kasih ye:)excited.haha

sue said...

shah alam mall 2 katne?

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

thnx kak afidah 4 da special surprise... nanti ada masa turun kl, baru blh guna discount voucher ni... hehehe~~~

♥ miss dear said...

shah alam mall kat mane ah?
SACC tau la,pkns,plaza marsalam..

episode CINTA kita said...

tenkiu fira..besh ni..leh la try g kat citu.. valid 2yrs kan? yeah yeah :) saper la yg menang tu kan :)

firahadifa said...

peri Pia,shuha

Sama sama..

Miss dear,

Shah Alam Mall is plaza Masalam

Cinta.. insyaAllah.. Tak lama lagi kuar la result..

intananash said...

kak bgunan cahaya suria tu kat mane erk?

ANIES'S SHAWLS said...

sis, voucher 2 kn.....
klu sy nk bg kt akak sy leh x?
sbb nk bg adiah kt die, utk die wat treatment sblom die kahwin....

firahadifa said...

intan ,

bangunan cahaya suria kat Mydin sinar kota . belakang kota raya , sebelah pudu raya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...