Followers

Thursday, December 31, 2009

Wedding Preparation ; Hiasan Tangga, Putrajaya & Pre-wedding shooting

Saya semakin busy , Esok majlis akad nikah  my bro ngan gadis pilihan hati nya di Melaka  .. since dia baru sampai KL  minggu lepas .. so sejak minggu lepas la kami ke sana kemari , tak duduk diam...terlalu byk lagi small small things yg tak settel , since saya wedding planner .. urusan kecik2  yg agak leceh dan makan masa nie yg memeningkan kepala ..

owh ... lagi satu nak tanya ,  sesiapa yg ade idea nak hias tangga bleh share tak??... coz nak buat sendiri hiasaan & bunga for tangga .. tapi masih tak ade idea lagi....

Last weekend kami ke Putrajaya for pre-wedding shooting for this bride to be ... pecaya tak.. tu la 1st time saya ke masjid putra.. shame kan.. mmg x sangka byk nice location kat sana .. macam jakun jerk... kekeke


The Photographer , is my officemate yg agak close sebab kami nie ade hubungkait  as my hubby punya kakak is his kakak ipar . adoi .. pening ... , ape2 je la.... nway, i choose him to be my brother's wedding photgrapher coz his works is fantastic  with reasonable price! huhu....  also the videograpy .. sangat creative ... see this...






and .. view this.. its really nice...

http://www.facebook.com//photo.php?pid=814324&id=1476815477#/video/video.php?v=1235239773460&ref=mf

8 comments:

enyheartsdiamond said...

cantik!

Ena said...

cantek pose yg last tu.. memg unik..

Sy pnh tengok tangga yg di hias dengan bunga2 segar ala2 taman.. memg cantek la.. tp bg sy cam membazir pulak.. hikss..

GhOsToNe said...

beshnyew kawen!!!

yatie chomeyl said...

wah mesti busy u nanti.. tp seronok kan dpt jd wedding planner ;)

jid said...

sweetmyer that vid =D suke2 ;)

episode CINTA kita said...

kak fira....try la hias ala2 inggeris tyle kat tangga tu.. leh gune white satin or organza..uat bentuk scallop..then hiasi ngan bunga rose tiruan kaler merah or pink tuk naikkan seri keindahan tangga tu ... kalo nk lagi cantik tambahkan juntaian mutiara tiruan or kristal..(tgk kesesuaian bajet la..) then siap la... simple but nice :)

cik EPAL said...

lawa pic ni :)

firahadifa said...

Ena ,

tu la pasal.. kengkadang rase membazir plak coz pakainya skejap ke

Ghostone,

keke

Yatie,
sebenarnya wedding planner je yg lelebih..

jid ,

mmg videographer nie creative

CINTA,

Sangat menarik idea tu

cik EPAL,

byk lagi yg lawa.. nanti kite tunjuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...