Followers

Friday, January 22, 2010

SAKIT MATA

Farrihin da seminggu sakit mata .. like ketumbit tapi bukan.. tapi hari ni sangat obvious ... bengkak betul...  risau betul pagi tadi bila dia bangun sebelah mata tak ley bukak , nasib baik sebabkan tahi mata banyak..




                                                                        ~ Farrihin & Atok ~



Padahal today i dah ambik cuti nak bawak farrihin n his twin couzy pi Aquaria... sebabnya diorang bertiga nie sangat2 suke tengok pish....  hmmm... terpaksa la i carik sunglass for toddler sebab nk cover mata dia nie .. itu pon kalau dia nak pakai... huhu~

4 comments:

yatie chomeyl said...

mesti ensem farihin pakai spek nanti.. ;)

Ninie Fairuz said...

semoga farrihin cepat sembuh..

iEnA eLiEnA said...

ala cian nyer farrihin..
harap dia cpt sembuh ye kak..

dlu iena saket mate iena mkn ulam carrot bnyk2..
huhu tp budak2 mane nk mkn ulam carrot kn..
hehe ape2 pn harap dia cpat sembuh

miloicekaw1119 said...

ala ciannye die..

dah bwak pi klinik lom??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...