Followers

Thursday, February 18, 2010

Gegirl

I mmg minat online shopping... sejak ada farrihin makin la betambah2 minat .. sebabnya things from online store nie sumenyer cute2.. and jarang ade kat store biasa .. benda yg i selalu buy is toys farrihin , and romper and fancy2 things ...

one of the store yg i minat is this ;



baju yg dijual mmg cantiks2 and up to date kalau nk buy kena la cecepat.. if not , sure kena sambar reserve kat org lain  ..and one day i terpandang this romper ;






so nice wording dia kan... kekeke.. ( masuk bakul angkat sendiri ., ahahahaha.. perasan kata diri cute.. kekeke) .. so i buy la for farrihin, luckly size dia masih ade lagi ...

Tapi.......


bile sampai rupanya baju gegirl la.....


@#%$&%*(%^)*&


kat bahu tu ade ropol2.. sah baju gegirl....



nengok... leher kat romper tu siap ade 'jahit mata lalat' lagiks ... haiyok




Actually this is the cons if we buy thru online .. kite x nampak detail baju tue cam mana...  but i tak salahkan owner store , i pon x kate kat dia anak i boy , and terang2 dia dah kata baby girl boutique...  My mistake ... mmg padan muka i .. gelojoh sgt .... kekekeke.. so baju nie i kena simpan la utk adik girl farrihin ... Insya Allah....



P/S: plz.. no speculations.. me not pregnant yet!
P/S: x sempat lagi nk story pasal our holiday... later okay... sungguh best balik kampung , we having BBQ there wif my big family.. my dad keringkan kolam ikan dia.. mmg puas makan ikan that night!

9 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

baca dia punya nama blog pun dah tahu tu untuk gigirl...hiks...sian farihin kena dera pakai baju gigirl...

tapi meman wording dia tu cun habis lah....kiranya ala2 ibu perasan gitu...

nak try jugak lah terjah kat situ..kot2 ader yg berkenan...

p/s: tak suka online shopping coz daku kena tilik + tgk betul2 baru beli...tapi ta salah kan nak cuba..

Peri PiA said...

suke on9 shopping juge
tp tdg syria n shawl
bj pon pernah eheh

mmg nice wording pon,suke2

Queenin Murni said...

ahaa.. me dulu pon ada tersilap beli baju gegirl. The romper was green with turtle n flowers. Sekali bila dah pakai, dia nampak kembang mcm skirt. n also ada mata lalat tu. hahah! dah dekat 3thn peram baju tu. harap2 ada rezeki la unt dpt si kecik yg boleh pakai baju tu. ehehe!

Momma Mia said...

a'ah wording dia memang best!
stuju online nih brg dia kadang2 sgt chome & susah nk dpt kat kedai luar...

hihi baju gal-gal ek farrihin pakai. takpe bukan slalu. nnti bleh bgtau adik abg dah pakai baju adik dulu... :)

Faizal said...

hehe..farrihin pakai baju girl ek..bila dah besar nanti, mesti dia gelak tengok gambar ni..hikhik

firahadifa said...

Ayu , kena titik camaner??


Peri Pia ,

iya, shopping tudung pon best


Queen ,

InsyaAllah...

Momma Mia,

ahahaha

Faizal,

sama ada dia gelak, or dia marah aku.. hik hik hik...

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

kak, suke tol baju tu..ahaks.. seb bek baju gegirl..hikhik..
suke word die tu..hehe

Adzrinna said...

hahaha....comelll sgt....
lama aku x open blog,best byk cite utk d baca!!

aku laz week cos sea survival etc.

Adzrinna said...

hahaha....comelll sgt....

lama aku x open blog,best byk cite utk d baca!!

aku laz week cos sea survival etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...