Followers

Friday, February 5, 2010

PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST

fuhh... seb baik ingat ade contest best yg belum join lagik... 




contest anjuran Pretty Zaza...


TERMA DAN SYARAT :



1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada

2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. ) ~ Done

3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni ~Done

4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.~ OK

5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina. ~ Done

( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)

6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..) ~ Done

7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.

8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.

9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010

10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.




Gambar yang dipertaruhkan....




Nama: Muhammad Farrihin bin Mohd Firrdaus
Umur : setahun 8 bulan
Lelaki

5 comments:

Mrs. Adz said...

hihi..comel la..cute..good luck ye

Peri PiA said...

adorable,all the best ;)
sy blum ade rezeki utk join :|

mummyseri said...

huhu comel je farihin good luck:)..

Norry said...

Comel.....naim dah besar ni dah kurus tak semangat dah

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

gud luck dear.. :)
so cheeky, cute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...