Followers

Friday, March 5, 2010

kalau da nama pompuan....

helloww every body... ive just finished my endoscopy procedure bout 11.30 am tadi... well, it went quite well ... sakit sikit tu masih ade lagi.. kat dalam mulut nie rase sangat kelat..and bile telan air liur , telingai i terasa sakit...  but but but... me suke layanan staff n procedure kat prince court .. really 1st class... heeeeee....  dalam tengah hari me boleh balik setelah selesai recovery

in the afternoon , my sister treat me n ibu  Shopping! ... kakak nk buykan ibu handbeg , so i pon nk tumpang sekaki...  we went to Pavilion KL , even i masih tak stable ,  telinga nie rase sakit sekali sekala n berdesing ... tapi for shopping ku redahkan jua....... muhahahha...  di Pavilion KL adalah 'syurga' Handbag i would say...  mmg banyak beg yg sungguh nice ... cuma kena sediakan ongkosnya saja...



US




sessi... memilih yang mana berkenan dihati... .... mmg biru mata hitam ku....



COACH

owh.... i x beli beg coach nie... cian plak my sister  nk membayarnya ... huhu... After tak nk dia blanjer i sopping lagik.. kekekekeke... 




setelah bersengkang mata , memerah keringat dan membanting tenaga.. akhirnya...  huhu... kami berjaya merembat  handbeg, kasut , serta acessories lain dan semuanya di taja kakak ... muhahahaha... hebat sungguh terapy hari nie..

(itu pon my dad call suh balik cepat , dia x de kunci nk buka rumah.. adei ..)

Yey! thanks akak!!  pas ni blanje la lagi...

11 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

woww weeee......ni memang betul2 teraphy ni.....bestnya dapat handbag baru.....

Nana said...

wah beznye kakak banje soping kim salam kat ahkak kekekek...

Peri PiA said...

mmg terapi yg sgt mujarab :D

Prince Court under Petronas ?

Cath J said...

Wow bahagia nya ada kakak yg belanja... ^_^

bessst... ^_^

yatie chomeyl said...

nti nk suruh akak ko blanje aku gak leh? hik3x

chugie said...

wah.. memang pompuan u! bestnye kalu ade yg belanja kn?

mast said...

alaaaa...bestnyerrr..nk jugak!!! mas dah lame tak shopping..kakak dpt bonus ke? mas nk minta satu boleh? hehe

Akram said...

wah.. the best kakak ever!

my sis lepas dah kawen, takde nye dia nak blanka shopping lagi, kedekut. heheh@!

firahadifa said...

ayu..

muhehehehe

nana,

ok.. dah kate...

peripia,

iye

cath J

sungguh bahagia

yatie,

blajer ko?? balik arr malaysia dulu..

chugie
best...


mast,

jangan jelezzzz.... akak gi london later , ade lagi ker org nak banjer?? kekek

akram
TQ

Queenin Murni said...

ahahah, akram tu adalah sy! muahahahha!!!

Ein Frenoz said...

seronok sehhh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...