Followers

Thursday, March 4, 2010

Farrihin @ Lake Garden

Kejap je hari dah khamis kan??.. cam ape je masa skrg nie.,rase baru semalam i pi blogger gathering . btw , esok  i will having Endosurgery kat Price Court Medical Center .. procedure nie x de lah payah sangat n lama like normal operation , . tapi risau gak la sebab I kena pensankan n kena stay day care seharian sebab Dr kate i akan muntah jer... hrmmm~  

N'way....  nothing to update today.. just some gamba farrihin @ lake garden... sesangat la *baik* nyer... lari sana sini, main ngan budak besar .. x padan ngan badan!






















1. sampai lake garden abah farrihin main bola ngan abang2 kat playround , while tunggu gathering event , 






2. farrihin dapat sword for uncle clown , tapi cepat je sword tu pecah.. huhu..







3. farrihin berlari sana  sini.. aduh .. mama sungguh penat!







4. tang nie yg lagi letih ... ambik kate friends and main.. sampai berebut2 n tak nak turun. sampai skrang i tau sapa tuan empunya kete nie..

13 comments:

Nana said...

hehe ni la budak yg kita jaga time maknye g amik makanan semangat ek geram gebus

Queenin Murni said...

ahakk.. energy level dia mmg tinggi! non stop gitu..

tapi mmg tak boleh lupa saat dia sommersault ngan keta tu.. heheh!

by the way, keta anak alycia rasanya tu..

Queenin Murni said...

oh.. semoga selamat esok.. :)
nak sy dtg melawat tak? ehheh!

xde dgr pon u burping haritu. :P

mama tisya said...

farihin yg aktif...mamanye tgh bz posing, ank nye naik kete tu smp jth...heheheheh

firahadifa said...

nana,

weeeee.... thanks yer.. jasamu dikenang..

Queen ,
owh.. okay .. tu la pasal.. x dapat mama nk bergossip panjang.. n thanks!!

Mama Tiya,

mmg die suke sgt buat aksi stunt sampai nak jatuh jantung mama dia nie sebenarnya...

mummy_ayu said...

ah ah..anak u sungguh aktif, tergolek 2 kali..relax aje, tak nangis pun..kalu Ian..dah meraung dah tu...

firahadifa said...

mummy ayu ,

kekekeke

chugie said...

budak tengah nk besar ni mmg gitulah kan.. aktif sangat!

Ein Frenoz said...

cute sungguh farrihin! aktiff...
x sbr tggu turn batrisyia pndai bermain ehehe.

gud luck dgn surgery u esokk... haahha sempt lg!

** Perfect Love ** said...

wahh cute tgk farihin main bola sepak tuh... dah nampak ciri2 kejaguhan dia tu hihihi

awak nak buat prosedur apa sampai muntah2 tu... hope semuanya ok

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

farihin memang active...tergolek naik keta tu pun still maintain jer...tak nangis pun...

p/s; wat surgery apa? hope you sihat dan selamat yer..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

wah best nyer g taman dgn ank2 kan?

>> terima kasih singgah baca blog kina n drop komen.

edah said...

ghajinnye update blog cik apid..am so jealous..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...