Followers

Wednesday, March 24, 2010

Little Helper





i mmg suke sangat tengok 2 beranak nie kalau spend some times together ... Farrihin n my phy nie rapat dgn cara diorang tersendiri .... dulu i penah kata farrihin x suka tengok TV kan .. so inilah kegemaran farrihin .. main tools and pomen moto like his dad ...





Bahkan kengkadang tu lagi advance dari abah dia  .....



macam tau je ape yg nak dibukak ....





dan apa yg nak ditukar...





tolong abah 'susun' balik tools.....






tolong ambikkan abah tisu....





apa yg abah buat dia akan buat....



dan akhirnya....


dia dah boleh service motobike dia sendiri berkat usaha dan   kerja keras belajar dari abah.......


dah pandai nk bukak tayar....

(salah saiz ke spanar tu nak???)


*muhehehehe......... keje bleh siap sejam jadi 5 jam kalau ada dia membantu......*

19 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bagusnya...

kecik2 dh ada minat yg besar...

insyaallah 1 hari nanti mungkin dia akan berjaya dgn minat dia tu..

=)

nEa FleriDa said...

hehe..kecik2 lg dh rajin..

Momma Mia said...

hihih comel jer Farrihin jadi pomen motor... teror laa

chugie said...

pandainye lah si kecik ni ye.. kecik2 lagi dh bijak belajar buat mcm2..

Siti said...

Like father like son..hehehe....

notti netti said...

okeh passt nie pomen kan kete untie netty yang cute nih.....untie upah cekelat! hokeyyy?

zue @ annaleeya said...

kemana tumpahnye kuah kan??? hehehe... pandai tuh Farrihin duk panjat2 moto bagai... samela cam Airel... klu abah buat ape, seme nak diikutnyer...

Nana said...

heheheh kecik2 dah tunjuk minat sama mcm ayah dia ek
rajin bebenor nk tlg kan...

mummy_ayu said...

wah...dasyat la farihin...leh assist ayah lagi..cayalah..

firahadifa said...

Gadis kampung ,

insyaAllah..

Nea ,

rajin buat sepah.. kekeke

momma mia,

muhehehhe

chugie,
dia suke..

siti ,
but not like mother..

nett ,
chekelat jer?? farrihin nk cupcakessss

zue ,

risau bangat takut dia jatuh..


nana,

gembira dihati dapat tolong abah dia

mummy ayu,

tu belum nengok lagi dia panjat pagar... kekeke

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

salam
baguslah kecik-kecik dah tunjuk bakat

JuLia d BuBbLes said...

auwww~ he is sooo cute!!
moga bile dh besar nnt jadi anak yg soleh & tolong his parents. aminn..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai rajinnya anka teruna ni...

Ein Frenoz said...

apid ko ptt join sekali..baiki motor ehehehe. bertigaa, comel.

yatie chomeyl said...

comeyl gile farihin tlg laki ko repair motor..esok2 kalau motor aku buat hal, nak panggil farihin tlg dtg cek. harag kira diskaun la erk farihin hehe

amal said...

farihin comey makngah :)

Queenin Murni said...

wow, bapak borek anak rintik..

mengikut propotion size motor tu, mmg sesuai la dgn diri masing2.. hheheh!

~ Lady ell ~ said...

dh besar nnt boleh boleh bukak bengkel..jadi mekanik yg berjaya..:)

MayLin :: Melinda said...

so cuteee!!
ade motobike sendiri gak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...