Followers

Tuesday, March 9, 2010

this friday akan bersiaran secara lansung di Hotel Equatorial Bangi

hi peeps!.. sebenornyer i x de mood nk berblogging today.. kire my off day la kan.. but just now bile balik rumah ade cite best.. muhehhehehe.. xde la cite best sgt pon... my phy ajak tido hotel Equotarial Bangi Jummat nie sebab nk temankan dia team building kat sana... am i excited ?? hrmm.. x tau la.. x de la excited sgt pon.. bukan jauh sgt pon.. ala bangi jer.. n macam la tak penah tido hotel before this ... ahahahah .... ish... macam ape ye i cite benda nie * ketawa sendiri*

owhhh.. nway.. since da start buat entry nie meh la i panjangkan this entry , for info me currently taking ubat for my burp problems pemberian my gastrologist .. dia kate kena habiskan ubat nie sebelum jumpa dia 2 weeks from now.. tapi masalahnya baru je 4 hari makan , jerawat kecik2 tumbuh warna merah di sekitar pipi , dagu n dahi i .. at 1st x nk la buat speculations benda nie tumbuh sebabkan ubat tu.. tapi bile makin banyak.. i da mula risau... and agak mesti ubat tu telah mengacau hormon2 i berkerja.. eeeee..... tak sukeeeeee ... so i pikir i have to do something .. i minum air kosong like sejam habis sebotoll.. but meeting siang tadi dekat 5 kali i pi washroom!!! ... haiyorkkk.. seb baik ade Golden Horse Cosmetics .. huhu..


ok itu je nak cite.. layan video farrihin n his twin couzy main kat bilik uwan dia last saturday ... dirong berlakun like terjun dalam kolam .. so funny mereka bertiga kalau main , tapi kalau gaduh. adusss... nk roboh tiang rumah uwan!

video

5 comments:

Queenin Murni said...

eh, tak kisah la bangi ke mana ke.. janji dapat lari dr kerja rumah.

dpt relax ja telentang tgk tv sambil gulung2 dlm blanket.. heheheh@

Nana said...

penah g otel tu, bez atas bukit
cheese cake yg yummy...eheheh

** atie + farid + aisyah ** said...

ok la tu dpt relax2 kat hotel... cam atie ni nak curi mase relax ke hotel pun tak boleh...

Peri PiA said...

best j kalo dpt off dari umah kejap :P

owh,u got burp problem..

Ein Frenoz said...

apid..ape cite check usus tu..any finding..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...