Followers

Thursday, April 22, 2010

Gambar

cepat jerk hari khamis ek?? .. aduh .. byk tul entry tertangguh utk minggu nie.. OK , just like what i promise , i nak story bout my studio photoshoot ,i da show sket gamba from my previous entry ,  ramai yg suke nengok gamba studio tu , and tanya kat  mana i ambik  gamba nie ,kalau nk tau,  i ambik gamba nie kat Litebox Photo Studio  kat bangi .kitorang ambik gamba nie sempena nk meraikan birthday si twin afnan n afwan and Farrihin yg ke 2 tahun  




 Since dia akan berpindah ke new studio tak lama lagi , dia bagi very very special promotion  to me . The photographer (Hubby n Wife) were so friendly.. sangat la muda da run business sendiri ...  , Thanks to one of the blog i follow , dia yg indirectly introduce to me ..Thanks ye rinie!!




Hasilnya , korang nengok la sendiri , pandai photographer nie main dgn cahaya , gamba yg cantikss , and snap yg bagusss.. tapi rase kesian lak ngan diorang.. sebabnya tau la si farrihin ngan kembar nie.. asyik nak bergasak jerk.. org nk ambik gamba diorang , diorang berlari satu studio.. duh!

















kan da kate ... asyik nk bergasak jer diorang nie ...















 memperkenalkan.... my one and only kakak



p/s1 : gamba2 lain byk lagi kat my fb
p/s2: nampak tak gamba nie ?? kalau x nampak gitau.. sebab hari tu pernah post tapi x nampak

21 comments:

mummy_ayu said...

love the pic dear...nak gak gie photoshoot kat situ....rekemen la..leh dapat special price ker..he he he..Me & Net..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

i loike!! canti ah.. geram tgk pic2 tu!

momguess said...

cantik semue pic nyer

Queenin Murni said...

cun cun!

cantik sgt!

jeles~


heheheh

[-suziey-] said...

nice..dh mcm kembar 3 tuh..sama je 3-3..ekeekk:D

Mak Su said...

sori, baru sempat singgah hari ni :)

comel2 budak2 tu, kuat bergasak? hehehe, cabaran buat si fotografer :)

cantik hasilnya :)

Siti said...

uiskk..cantik2 semer gambar tu..siti suka betul tgk...

eh, dua beradik jer yer....mesti rapat kan.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lawa gambor2 tu..:-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

woww...memang memang mengancam lah semua gambar2 ni...model2 pun pandai posing..

b.O.n.d.a said...

sangat2 sweettt!!!!

firahadifa said...

ayu , mmg murah sgt... gi la cecepat before diorang pindah studio..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

comel giler, akak suka gambor nih

yatie chomeyl said...

lawa pics ko nih. mahal ke babe?

firahadifa said...

momguess , sakyu...

firahadifa said...

memang cam adik beradik ... adik beradik sesusuan...

firahadifa said...

mak su , dan.... mama dan ibu dan ayah dan abahnya

CatlinaFly said...

ohmigosh!suke sgt dgn white room studio..hmm mulalah nak berangan ni, nak bukak studio sendiri huhu..KedaiGambarKami studio..hmm..hehehe

aNgAh_aLiFaH said...

s.u.w.e.e.t :D

Momma Mia said...

nampak nampak... sweet jer sume gamba2 tuh... macam jd kembar 3 la plak... :)

mygoldpen said...

apid, studio tu mmg all white or dh diphotoshopkan background tu? sangat cantiklah...

E.L.I.Z.A said...

ya ampunnn lawa la gambar!!!
eh eh farihin pun nampak muka cam sama je ngan afwan tu..igt triplet td heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...