Followers

Monday, April 19, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair part 1 : Jejak kasih

nie cerita versi afidah arif ya, 


actually minggu nie turn balik kampung my phy di karak , so oleh kerana nak cepat balik ke karak, kami sampai awal.. bout pukul 930 da sampai sana .. sebabnya abah farrihin a.k.a my phy  kata kul 12 sharp kite terus bertolak balik  .. and i  agreed , sebabnya my intention bukan nk lama sgt.. just nk lapor diri kat nuffnang n jumpa kawan2 blogger .. muhehehe..( 50 hinggit mar..) * tapi petang gak balik.. kekekeke*


i sampai je ramai yg da beratur panjang menunggu mendaftar , i kat belakang charming-umi , one of the blogger i baru kenal kat situe.. after daftar , luckly  i meet pn. pengetua a.k.a suziey with her hubby .. macam jejak kasih jerk masa jumpa tue ..sempat  lagik kitorang  berposing , ambik gamba taken by suziey's hubby lupe lak nk ambik gamba guna my camera :(.. 


then masa on the way nk tuka baju.. terserempak lak ngan mama tisya yg baru sampai .. ape lagi.. terus high 5 kat situe jugak , terkejut both of our hubby... kekekeke .. sorry la amy , x dapat control arr.. excited sgt.. kekekeke.. 








masa tuka baju kat rest room , tetiba dgn x disangka2 jumpa plak ngan my ex-schoolmate , merangkap ex-dormmate , merangkap geng bas sekolah ai.. jard.. dia adelah blogger yg famous ! sape yg x kenal dgn jard nie .. tapi mmg x disangka2 .. gadis yg pemalu n susah n bergaul expecially with guys dulunya.. she became famous when enter a blogging world.. 






then , me meet mama fiza plak , dia mula2 x cam i , then i explain baru dia ingat.. kekeke






masa nak ambik gamba reramai blogger , ku telah disapa oleh sesorang dari blakang.... tekejut i bile orang jauh nun da sampai .. yeay... Ayu da sampai... so.. while diorang ambik gamba di depan .. me , ayu n suziey layan borak kat belakang sambil camwhoring  together2 by ayu's DSLR .. weeeeeeeee 






after ambik gambar reramai.. sume berebut nk play balik games yg ade... 





jumpa gak haiza , unlisted_ one dll , tapi dok bz mengumpul point x sempat nk snap gamba ngan diorang .  yg lain sume x kenal plak , yg macam kenal tak familia plak .. kang silap org malu jer..  kekekeke


to be continue ...








p/s : lupe nk bagi bola hijau baru damia aleesya  since bola aleesya da dibaling ke tasik  oleh si farrihin masa blue gathering ari tu.. ayu... bile nak datang kl lagik?? muheheheheh.. ke i yg nk datang ke JB nie??? *wink****





17 comments:

Jard The Great said...

huhu.. ini kot kali terakhir kita berjumpa sblm kamu gi dubai.. uwaaaaa

mummy_ayu said...

dear..happeningnye..frust coz tak dapat pegi gatby street fair nie..cedih!!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

uwaaaa...i je tak byk gmbr..pssttt..nak cilok pic dari blog ni..hehee..

Peri PiA said...

bestnya

Nana said...

wah sana sini dok gelombang merah heheh bez2

firahadifa said...

adei jard... aku ingat x nk announce lg aku nk gi mana.. adei....

Siti said...

waaaa..nampak happening betull..ramai yer jumpa ngan geng blogger.

mama tisya said...

hubbyku siap ckp..ni nk dtg nk jmpe kwn2 ke..huhuhuuh...nasibaik die ok bila dh main2 game tu...riso gk..yela gelombang biru tk bw die..gelombang merah bw die...nasibaik tisya tk ikut..leh sakan main games...ehehhehe

Mummy Zara Sofea said...

bstkan event nie..my 1st time join nuffnang event...

** atie + aisyah ** said...

amboi..boleh jejak2 kasih plak ye... hehehehe....sonok2.. meriah2...

notti netti said...

aku terkesima....:)

From The News said...

wahh free2 je dapat 50..
jelesss

firahadifa said...

mummy ayu.. kalau u ader mesti lagi bestt

mrs fiza , sila2


peri pia, besttt

nana,kewkekke

mamatisya ,

my hubby pon kate cam tue.. kekekkeke


atie , best kalau atie pon ade sekali :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye..hubby kita dapt invitation tp dia reject..uhuhu...

sy plak account nuffnang under account hubby..so, tak dapek la invitation..(ceh perasan je akan dpt invitation tu..)
ahahahaha

cik syahira said...

assalamualaikum buddy.

eh, sy perasan kamu masa tukar baju kat toilet sebelum event start.
he he. nice meeting you even tak sempat bertegur sapa.
anak kamu sgt comel!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fira ...kita jumpa lagi kan kan kan...bestnya...

hahahaha...lupakan lah kisah bola hijau tu...dah ader bola baru pun ni...

banyak tak kumpul points...huhuhu...kita kul 12 lebih dah gi lunch then terus check in...kami memerhati dari dalam bilik jer...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

tak sempat nak bergamba....masa u tegur lepas me redeem point tu...terus fikir..sapa ni ek?...hihihi cam terkejut kena tegur..bila ingat balik...ooo baru ingat.

lepas ni kalau jumpa lagi kat mana-mana gath memang kena amik gamba nih..dah 2 kali gath tak berkesempatan bergamba :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...