Followers

Thursday, April 15, 2010

Lipstick Edward Cullen ku Patah!!

sad , so so sad.... my  Lancome' Lipstick just broken . its all my fault , i twisted to long ,, and i pressed too hard... terus luluh jiwa ragaku pagi nie.. duh!!!


this  lipstick is the one yg agak pelik sket among all my lipstic collection .. coz agak merah dari yang biasa .. normally my lipsticks color will be  peach color , light orange , pink , soft pink and light dull brown .. i tak suke buy warna yg garang2 .. and biasanya  i tak prefer sangat  jenama Lancome' sebab lipstick tak moist sgt . 


but y i buy gak???


actually , lipstik nie ade sejarahnya tersendiri , i bought this just because i admire lip color si gorgeous vampire Edward Cullen in Twilight Movie  .. siapa yg tak admire kan??? .. habis movie tu jer.. i terus ke Isetan mecarik2 lipstick yg sama like his lips.. siap bawa gamba dia compare2 warna lipstick ngan bibir dia lagi .. and finally i jumpa jugak LANCOME' L'ABSOLU ROUGE '47'... tapi nak jadi cerita , warna nie x de stock .. kena wait 2 minggu baru dapat . so i wait . just because i admire the Handsome and Charming Edward Cullen so Much!










and today , the lipstick i love the most  has broken ! siapa yg tak sedeyyyyyyyyyyyyyyyy .... T_T










p/s : nie mesti i forgot to salam tangan my phy before go to work this morning sampai lipstick ku patah . balik nie nak salam n kiss kiss whole  tangan dia sambil bisik nak lipstick lagi satu.. weeeeeeeeeeeee

17 comments:

Peri PiA said...

owh i mnt dgn antu ni,xtau pula ade lipstick dia :D

great idea ekeke.... :P

firahadifa said...

peri pia ,

x tau la betuk ke x itu lipstik yug dier pakai , but mmg agak same arr..

doa2kan i , kekekeke

mummy_ayu said...

macam macam la ko nie fida..siap bawak pic dia pasal nak beli lipstik???nanti beli satu lagi ek?

Siti said...

sedihnya..siti faham caman perasaannya tu..siti pernah gak lipstik cair kena panas..huhu

mygoldpen said...

apid, i feel u hehe..pernah kehilangan Lip smoothie Clinique - bru 2, 3 kali pakai - mmg murung sekejap lepas tu

LYaFRINA said...

hehehe.. tringat lipstik lya.. bodyshop je .. kena korek dgn asya.. hbis dia sapu kat mulut.. tp lya mmg syg lipstick tu.. sbb serasi dgn bibir n kaler dia nice..

firahadifa said...

mummyayu, admire punya pasal.. mesti beli satu lagi!


siti, tu la pasal.. sedey..


izza ,
owh.. i pon bleh rase sedihnyer hati u.. kewkekek

notti netti said...

ni tips dari aku...nak dpt lebih dari satu liptik....apa kata...korang buat satu round...konfirm dapat2 liptik...1 ko amik...satu aku amik...buat pengeras...ok?

efa fairuz said...

hui, color edward cullen tu..nak beli jugak lah! hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fuhhh...peminat edward rupanya...tapi memang dia hensemkan..

alahai siannya kat you..nanti cuba pi cari kat I setan lagi...tapi ntah ader ntah tidak..

firahadifa said...

nett ,

huh.. x paham aku nett, cam main kutu jerr

efa,
beli2 jangan x beli.. kekeke

ayu,

uwaaaa.. sedeynyer i kalau xde lagi..

[-suziey-] said...

hahahahaha lawak la baca history beli lipstik tu..sgt fanatik..ekke:P

ok balik ni salam tgn n kiss la mana2 part yg patut smbil bisik dgn ghairah nk lipstik ..mlm jumaat nih..hahhahahahaha terlebey sudaaaa

aNgAh_aLiFaH said...

apid, kish pipi la baru bole bisik suh beli yg baru.. kish tgn sambil bisik kot kang dia x dgr plak..hehehe.. nway, phy stand for ape ek?

♥farra♥ said...

huhu.. gile fanatik gn pontianak ensem 2.. ;p

firahadifa said...

suziey ,

lawak ke ?? actually da macam2 idea da di minta how nk pujuk,,,, ngeh ngeh ngeh.... upsssss... spray mulut..

angah ,

phy stand for firrdaus!!

farra,

dia mmg sangat sangat hensem!! kekekeke

♥farra♥ said...

hahaha.. jom follow my blog gak kak.. ;p

Nana said...

heheh sabo je la siap bawa gambo nk tunjuk contoh.klw nk suh ur phy bli liptik baru jgn takat cium tangan aje..tett...kekekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...