Followers

Wednesday, April 14, 2010

upload

Pesal x dapat upload gamba kat blog nie??? lama betul nak upload gamba .. asyik berpusing2 jer benda alah tuh...  since sunday gi tak dapat nk upload gamba .. nak upload guna picasa plak proxy kat opis nie x bagi buka! 

ade sape2 yg ade problem yg sama ??? or ade sesapa tau cam na nak enable balik upload gamba tak??... plz ... help

aduh... sakit ati tul menunggu ....... %&@(^&)(#_)#

10 comments:

aNgAh_aLiFaH said...

apid, cuba tukar size gambar tu.. besar sgt kot.. kalau size kecik, cepat sket nak upload.. cuba laa.. :D

miemiey said...

pernah alami cam ni...masa tu lappy saya kena tukar window lain sbb byk virus masuk..pas tukar window terus ok..bayangkan nk upload 1kpg gambr 1 jam..skit hati..pas buat window lain ok serta merta...masalah b.band ok...

Siti said...

uik..takleh ker...alahai...susah jugak yer...kena tanya yg pakar la nih.

[-suziey-] said...

la nape cenggitu..size beso sgt ke? hmmm...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

pernah gak jadi cam tu...pas tu turn off laptop jap, then turn on balik tgk2 dah boleh upload..

kalau tak pun tenet slow tak..

From The News said...

okeh je :D
resize la sket..maybe too heavy kut

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

betul2.
maybe besor sgt size dia..

chugie said...

emm so far tak pulak masalahnye..

Cath J said...

selalunya kalau lambat upload..di sebabkan tu lah size photo besarrr... kena resize dulu ngan picasa... ^_^

mummy_ayu said...

emmm...kenkadang pc kite pening gak..cuba dan cuba lagi...!!!he he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...