Followers

Tuesday, April 13, 2010

cerita untuk hari ini

Da lama tak ngedate sama Ayu and Nett , rindu bangat sama diorang .., borak2 ngan diorang sangat  la best.. like tension keje seminggu hilang dalam masa 2 jam... huhu... so this friday mesti mesti mesti join diorang lunch . harap2 la xde meeting jumaat nih Amin..Nett , Ayu nak pi mana jumaat nie??




Hari ni lambat masuk office , pagi tadi i temankan my phy gi Darul syifa' kat bangi.. sebelum subuh lagi angkut farrihin yg nyenyak tido n bertolak dari rumah untuk ambik No .. coz hari nie hari selasa , normally hari selasa Dato' Dr Harun Din yg akan entertain untuk 200 org pertama .. siapa yg boleh lepaskan peluang untuk berubat dgn dia kan...  Tapi rupanya tak de rezeki kami jumpa Harun Din .. dia tak de utk 3 minggu berturut2X! ... sampai2 jer org da ramai .. itu pon kami dapat no 63! .. T_T .. ( and i terpikir , diorang yg dapat no 1  nie tido kat sini ke malam tadi... huhu)


nie nk citer.. since kami datang awal..kami dapat la dgr org2 terdahulu nombornya dari kami menjalankan rawatan .. org yg ke darul syifa nie mostly akan minta ubatkan penyakit yang berkaitan dgn makhluk halus dan sewaktu dgnnya  .. mmg scary ... bahkan sampai sekarang scary bile teringat suara perempuan menjerit kasar ... dan ustaz yg dalam bilik marah that 'lady' yang degil tak nak buat apa yg dia suruh.. As muslim , kite mestilah percaya benda2 ghaib kan ... tapi i heran.. mostly yg kena is lady , napa benda tue suke kacau pompuan jer ?? .. hopefully i tak terkena macam yg dah terkena tadi.. coz i pon lemah semangat sangat sangat!






p/s1:owh.. i da ambik my bruno banani perfume ... sukeeeeeee bangat ... bukan tu jer.. my best friend pon belikan i bangle dari german ...tapi nak upload gamba dari semlam tak dapat2.. nape yer ???  ade sape2 susah nk updoad gamba macam i tak???tension tul rase ..


p/s2: hari nie tun datang proton . weeeeeeeeee










thanks kila.. kalau gi German lagi gitau .. aku nak order lagi perfume buat stock!

6 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suka lah tu dah dapat perfume feveret..

owhhh tun dtg yer....sampaikan salam utk dia yer..

Nana said...

penah g teman kakak berubat kat darul syifa
mgm susah nk jumpa harun din, rasanya ada dair no 1 ke nombor berapa ntah yg dapat jumpe ngan dia
kakak dapat jumpe personal ngan ustaz tu sendiri sebab doktor tmpt keje dia doktor yg merawat harun din, senang la xde la tunggu lama sangat

[-suziey-] said...

umangaih..i pn rs yg dpt no 1 tu 2 hari sebelum dia tido situ..ekekek:P

waa dh dpt pefume..berwangi2an la lps ni yek..jgn wangi sgt udah ler..:)

chugie said...

tak sangka ye ramai betul org ke Darul syifa tu..

wow, perfume tu.. saya pun suke baunye..

Siti said...

waaa..dpt perfume yer..syoknyaaa...

siti ;um pernah lagi gi berubat kat situ. hari tu permah la masa wafi asyik nangis2 tu, ada gak plan nak gi situ..tapi x jadi.

mummy_ayu said...

fida...aku pun windu sama kamu!!emmm..jumaat nie no idea lagi..any suggestion?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...