Followers

Monday, April 12, 2010

BRUNO BANANI , NOT FOR EVERYBODY..........

ini adalah my all time favorite perfume .....




                               Bruno Banani , NOT FOR EVERYBODY




The smell is so so good ....... sungguh sedap , sungguh best , sungguh harum ...  sungguh menusuk ke kalbu gitue...( tak caye kalau jumpa i , nanti i bagi uall bau.. mmg sangat sedap!!)


But but but......... this perfume its NOT FOR EVERYBODY...... sebabnya ... perfume ini tidak ada di pasaran Malaysia , jadi bile perfume nie habis sejak 4 tahun dahulu ... susah gile nak mencarik lagi... merata2 tempat sudah ku mencari ... London , Dublin ,Paris, Japan  and Even Moscow.. sume tak de .. Perfume nie cuma ade di satu tempat sahaja ... and tempat tu hanya di Negara Asal dia iaitu GERMAN ..


and Finally , penantian ku berakhir bile one of my best friend visit German  ....... She Just came back Yesterday........... waduhhhhhh.......tak Sabarnya nak berjumpa dgn Bruno Banani ku !!

11 comments:

Nana said...

em..mmg wangi la masuk sini hehehe
wah jauh datang ek perfume tu

Peri PiA said...

bestnya dpt pakai perfume exclusive ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

cantiknya botol perfume ni..pink colour lagi....

Siti said...

waaa...susahnya nak cari perfume ni. Siti pakai yang besa2 jerk..skang pakai body shop.
mesti wangi ni kan...

[-suziey-] said...

wohoooo..perfume org kaya2 jek..susah nk beli..kena g german..ekek;p

firahadifa said...

nana , keekekekkeke :p

firahadifa said...

peri pia , tak de la exclusive sangat pon... huhu...

firahadifa said...

ayu , botol nie sangat unik bentuk dia..

firahadifa said...

siti , waangi.... sangat!

firahadifa said...

suziey , harga dia kalau convert duit sini rm 100 je dear... tapi tu la.. kena pi german.. huhu

yatie chomeyl said...

sape pi germany weh? x beli utk aku sebotol ke? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...