Followers

Tuesday, April 27, 2010

Our weekend

last weekend we are invited to my BIL 's Boss to his Condo @ Seri kembangan . Acara dia , cuma untuk bermain2 air sahaja di private poll dia ... 




asyik nak pegang jer lengan abah dia 







menangis takutkan air ,abah dia pon asyik nk menyakat jerk...






Rest jap tenangkan fikiran...sambil posing depan camera,  


ade gaya hero remaja tak???kekekeke

posing lagik , 

muka da chitam , sunburn..


hamboih da berani sket ... terus nk terjun kolam ... ade hati tu nak terjun kolam setinggi 1 -2 meter ...



see.. farrihin berpaut tak de guna floater



masa untuk ajar farrihin berenang......da nampak dia bole terapung sket2 ..tapi tak berapa pandai lagik



now , da berani da.. main sendiri tanpa bantuan .. tapi mata kami semua tertumpu kat dia.. takutzz jugak kalau terlelap... 

sampai nak lentok berenang da .. sedap sgt rest dalam air..




lama berendam , laparrr... kekekeke



habis swim , main kat play ground .. seronok kemain dia .....


p/s: mana mama?? mama tak swim , x bawak swimmig suit ... jadi photographer tak bertauliah jer...

10 comments:

mummy_ayu said...

bestnye mandi kolam..Ian pun dah sibuk nak berenang tu...

mama tisya said...

farihin takut air ke...heheheh..rugi ler mamanye tk mandi sama...hehhe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

syioknye..
dah boleh terapung skit2 ye?
nnti if anta klas berenang sure dah tak takut air tuh..ehehe

firahadifa said...

mummy ayu, rase kena ajar gak diorang berenang kan..

mama tisya ,
segan la ai kat my BIL , my swimming suit nampak body ..dgn erti kata lain, bleh nampak lemak terkumpul.. kekeke

rose ,
tu la pasal.. plan nak antar dia swimmg class nie

Ein Frenoz said...

apid..mkin lama aku rs farrihin more to your look aa..

[-suziey-] said...

fira..nape i xnmpk gbr ek?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai..nak juga tgk gambar mamanya main air...

unlisted_one said...

pergh,..puas hati betul mandi kat swimming pool mcm tu kan..teringin pulak nak duduk condo dgn swimming pool nih..hehe

E.L.I.Z.A said...

wah syioknya ada pool..hari² mahu swim ini macam..mesti body jd bertambah fit.cet berangan pulak heheh..

jadi photographer tak bertauliah pun ok hape ekkek

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

lala mamanya tgk saja ka??hehehe.. eh,jumaat n sabtu ni di plaza masalam..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...