Followers

Thursday, April 1, 2010

Tag

hye every body... tantek tak my new skin template?? thanks to blogger in draft..


semalam dapat tag dari mummy ayu.. so hari nie nak melangsaikan hutang tag nie la.. 


1.Anda makan gaji?
Ya 



2. Bila biasanya anda dapat gaji?
23rd 


3. Pernah dapat gaji lambat?
never


4. Perkara pertama yang anda buat selepas dapat gaji?



tak tentu.. bayar bil dulu kot 

5. Adakah anda happy dengan gaji yg anda dapat?


Ahamdulillah..

6. Apa yang anda buat dengan gaji pertama anda sewaktu anda mula mula bekerja dulu?


mesti la bagi ibu ngan ayah... then sopping kat bandung n jakarta sebab nak buat kad kawen sana . owhh heaven.. rase mahu pi lagik..

7. Berapa selalunya anda simpan dari gaji anda?
dulu 300 , now bile dah buat loan asb , every month kena pay RM1k kat maybank T_T


8. Apakah barang berharga yang anda dapat beli hasil duti gaji anda?
tak de kot yg berharga .. yg berharga sume mintak kat hubby... kekeke.. :P


9. Berapa kah gaji impian anda?
of course la berpuluh2 ribu...  weeeeeee


10. Tagkan lima orang yang anda rasakan dah dapat gaji
Jard , moment , ayu ( ibu ayah damia), netty , shakeymirza , mommamia n kepada sesiapa saja yg makan gaji (upss terlebih lima )

sekian..terima kasih..

7 comments:

notti netti said...

oiitt...aku dah kena tag laaaa....chait!...

firahadifa said...

nett , muhehehehee

notti netti said...

aku dah jawab...:) esok ko nak gie tak tgk kasut?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayorkk..kalau tak makan gji cam ne tu? layak ke buat tag ni???weee....

[-suziey-] said...

seb bek xde nama:D

firahadifa said...

nett,

aku pi2..

ayu ,
hallamak .. lupe lak ayu ade company sendirik

suziey,
kite bagi change.. muhehhehe

mummy_ayu said...

wah...bagus!!c u esok!!insyallah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...