Followers

Friday, May 14, 2010

bile purse and hp tiada di sisi , bagaikan orang buta hilang kasutnya..

iya... inilah yg terjadi tadi... mulanya i tertinggal hp , lalu i balik semula ke rumah sebabnya i ade janji temu ngan nett ngan ayu hari nie... bile sampai di sunway piramid tempat pertemuan kami , bleh plak i tertinggal purse!!!! ..perkhhh.. da la tak de duit lansung ... check kat handbeg , ade kad atm bank islam jerk.. and check2.. ade 22 hinggit jer.. lalu sepantas kilat ku menelefon my phy , kakak n ibu .. minta masukkan duit .. tapi no akaun lak tak tau... mahu menangis ku di tengah2 sunway pyramid tu..


                                          lalu datang lah penyelamat 2 wonder woman nie..


so diorang lah yg blanjer i makan tadi.. adei... sedeynyer.. patutnyer diorang datang, i la yg treat them.. itu my plan asal. tapi purse lak tak bawak.. adei..

so nett n ayu  blanjer  di MFM , kitoang makan Manhattan Seafood Platter for 2. Tapi itu pon tak habis sebab mmg baanyak sgt!! sambil makan sambil gossip tak hinggat...


gambar dicilok dari blog nett




thanks nett n ayu , both of u so nice to me , thanks for giving me a chance to feel ur warm  friendship ..           , bunyi cam tak pernah berkawan  je ek... ahahaha...i bukan tak de kawan... tapi kawan2 i sume dah berselerak merata rata tempat.. kekekek

owh.. next friday , kami nak ke Seoul Garden di OU , Mama Tisya , Jom!!!.. sesapa lagi yg nak join, Jom...


11 comments:

Hidayah Shafiruz said...

Ohhh...Seoul Garden..my favourite! Slalunyer kte g yg kat IOI Mall Puchong coz yg tu ade machine snowy ice. Yg OU ice dia kene blend sendiri + kasar2 sket. Yg dekat dgn Midval tu plak derang letak snowy ice dlm besen - cepat cair. Hee..by d way, may i join? (",)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestnya gathering cam ni...kalau dekat confirm join ni..

mama tisya said...

mmg lama dh nk ke seoul garden..tp tkde geng...so dh ada geng ni insya allah bole....

wah2 bertuah la rezeki org blanje

chugie said...

wah.. best nye u'all bleh jumpe2 n still keep in touch ye..

From The News said...

wah foods!! lot's of foods!!

niesz said...

huhu..xley ilang 2 bnda penting nie..rase cam da xley idup jer..hihi..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

pas ni kena beringat la.. hehhe

mummy_ayu said...

orang buta la plak...mcm mcm...
apa pun memang happening ari tu, but sowie coz terpaksa kelamkabut sbb my boss dah cari..hrp minggu nie tak berulang lagi kan dear...muahhh!!

yatie chomeyl said...

nanti2 aku blk msia bleh la ko bk aku mkan2 tmpt best erk ;)

notti netti said...

org buta hilang kasutnya????
ya allah ya tuhan ku...jangan la kasi aku buta....takmo ilang kasut satu guni tu.....

[-suziey-] said...

lenkali buat2 lupe pn best..hehe..wohooo bestnye nk g seoul garden..rs mcm nk join ni..hehe..uols g kol bape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...